Haberlere ambargo koydu

Güncelleme Tarihi:

Haberlere ambargo koydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2013 09:40

Şubat ayında yazılı basında çıkan spor haberleri arasında en çok Galatasaray’ın ara transferde renklerine kattığı dünyaca ünlü Didier Drogba’nın isminin yer aldığı belirlendi.

Haberin Devamı

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği Medya Takip Ajansı Interpress’in araştırmasında, Sarı-Kırmızılı takımın Çin Süper Ligi takımlarından Shanghi Shenhua takımından kadrosuna kattığı Fildişi Sahili golcü futbolcunun, geçtiğimiz ay boyunca toplam 3.209 haberde yer aldığı ortaya çıktı.

En çok konuşulan sporcular listesinde ikinci sırada yine Galatasaray’ın orta sahasına güç katmak amacıyla transfer ettiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder 2.569 haberle bulunurken, Fenerbahçe’nin gol sıkıntısına çare olması için İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Pierre Webo 1.236 haberle üçüncü sırada yer aldı.

Interpress’in ayın en çok konuşulan sporcuları araştırmasında, Galatasaray’ın Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerle adından sık sık söz ettiren futbolcusu Burak Yılmaz 1.129 haberle dördüncü sırayı alırken, Fenerbahçe’nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt’ta isminin yer aldığı toplam 1.082 haberle Şubat ayına beşinci sırada tamamladığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!