Magazin 24 Saat- 31.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 31.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:46

...

Haberin Devamı

TUBA’DAN ELEŞTİRİLERE YANIT 

Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen’le Bodrum’da plajda çekilen samimi görüntüleri üzerine Instagram’dan “Yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size daha mı mutlu hissettiriyor? O zaman devam, ben size ayna olmayı kabul ediyorum” yazdı. 

ARYA 1 YAŞINDA 

Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada’nın geçen yıl doğan kızları Arya 1 yaşına bastı. Arya’nın doğum gününü Özlem Ada Instagram’dan paylaştığı bir doğum günü mesajıyla kutladı. 

ALEYNA GECELERDE: “TÜRKİYE’DE TATİL Mİ YAPILIR?” 

Önceki gece bir kız arkadaşıyla Beyoğlu’nda görüntülenen Aleyna Tilki, henüz tatil yapmaya fırsat bulamadığını söyledi ve ekledi: “Çok çalıştığım için tatile fırsat bulamıyorum. Zaten Türkiye’de tatil mi yapılır!” 

TIR İLE AMERİKA TATİLİ 

Oyuncu Tamer Karadağlı, yaz tatilini fırsat bilip kızı Zeyno ile Amerika'ya gitti. Ülkenin altını üstüne getiren baba kız kiraladıkları TIR ile bütün sokakları dolaştı. Tamer Karadağlı, tatil fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. 

SEDA’NIN BODRUM TATİLİ 

Haberin Devamı

Oyuncu Seda Güven, önceki gün Bodrum-Yalıçiftlik’te görüntülendi. Arkadaşlarıyla denize giren Güven, daha sonra şezlonguna uzanarak kitap okudu.

BAKMADAN GEÇME!