Magazin 24 Saat- 28.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 28.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2018 09:42

...

Haberin Devamı

İŞTE CAN YAMAN’IN KALBİNDEKİ KADIN 

Can Yaman’ın Şükrü Özyıldız’ın eski nişanlısı Rabia Yaman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yaman’ın dizideki partneri Demet Özdemir’le yakınlaştığı iddia edilmişti. 

İLK ARABA AMCADAN GELDİ 

Arda-Aslıhan Doğan Turan çiftinin bebekleri Hamza Arda, kasımda doğacak. Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan yeğeni için 3 bin 500 liraya akülü Ferrari otomobil aldı. 

TALAT BULUT ŞEVVAL SAM’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Talat Bulut, rol arkadaşı Şevval Sam’a ateş püskürdü: “Kimse benimle çalıştığı için 'maalesef' diyemez. Bunun hesabını verecek. Şükretmelisiniz ki Talat Bulut gibi bir oyuncuyla çalışıyorsunuz. Aslında bende öğrenecekleri çok şey var. Ama demek ki öğrenmeye açık değiller” dedi. 

CANSU KIVANÇ’A “HAYIR” DEDİ 

Cansu Dere’ye yeni sezonda Kıvanç Tatlıtuğ’la aynı dizide rol alması için teklif götürüldü. Ancak ünlü oyuncu, senaryoyu okuduktan sonra rolü kendisine uygun bulmadığı için teklifi geri çevirdi. 

YENİ YÜZÜ GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ 

Haberin Devamı

Bir dönem “İşte Benim Stilim” yarışmasında yer alan Ayşegül Melis Doğan, inanılmaz değişimiyle herkesi şoke etti. Bir takipçisinin “Yüz nakli mi yaptırdın” sorusuna “Evet, ilk nakli bana yaptılar” diyen Doğan’ın yeni hali gündem oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!