Magazin 24 Saat- 20.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 20.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2018 17:25

...

Haberin Devamı

ARDA’NIN OĞLUNUN ADI BELLİ OLDU 

Medipol Başakşehir’de top koşturan milli futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, doğacak erkek bebeklerinin ismine karar verdi. Aile, oğullarına “Can” ismini vermeyi kararlaştırdı. 

BEBEK’TE FOTOĞRAF GERİLİMİ 

Nurgül Yeşilçay yeni dizisi “Gülperi”nin çekimlerine önceki gün başladı. Oyuncu setin ilk günü Bebek’teydi. Çekimlerde Yeşilçay, muhabirlerle köşe kapmaca oynadı. Görüntü vermek istemeyen Yeşilçay için güvenlik önlemleri alındı. 

BÜŞRA’YI ÇABUK UNUTTU 

3 yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Büşra Develi’den ayrılan Burak Deniz, kalbini yine bir meslektaşına kaptırdı. Deniz, “Bizim Hikaye”de rol alan Nesrin Cevadzade’yle aşk yaşamaya başladı. 

İDİL VE MERT EVLİLİK YOLUNDA 

İdil Fırat, evlilik hazırlığı yaptığı Mert Fırat’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı. Ekip, önceki akşam Etiler’de bir restoranda bir araya geldi. Keyifli geçen yemek sonrası mekândan kapıya kadar yanaştırılan araçla ayrılan çift, soruları yanıtsız bıraktı. 

HAKAN DA İSTANBUL’U TERK ETTİ 

Haberin Devamı

Hakan Altun da İstanbul’u terk eden ünlüler kervanına katıldı. “Mandıra Filozofu” filmini izleyip çok etkilenen Altun, Bodrum’a yerleşti. Altun yeni yaşamını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!