Magazin 24 Saat- 19.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 19.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2018 12:04

...

Haberin Devamı

BEGÜM, ERDİL’E BÖYLE ÇIKIŞTI 

Oyuncu Begüm Kütük ile eşi Erdil Yaşaroğlu, Yunanistan tatilinde döner dönmez soluğu Harbiye'deki Robert Plant konserinde aldı. Yaşaroğlu’nun elini eşinin omzuna atması sonrası Kütük, “Çek elini ben senin arkadaşın mıyım” diye eşine çıkıştı. 

DEMET’TEN SÜRPRİZLİ KLİP 

Demet Sağıroğlu, uzun süren sessizliğini “Açık Çay” adlı single’ıyla bozdu. Şarkıya sürprizli bir de klip çekildi. Çekimde Sağıroğlu’na 23 yıl önce “Arnavut Kaldırımı” ve “Aşk Perisi” kliplerinde de rol alan, dönemin küçük yıldızı Batuhan Aydar eşlik etti.

 HARUN ESKİ EŞİ EBRU’NUN İZİNDE 

Harun Tan, mankenlikten pilates eğitmenliğine geçiş yapan eski eşi Ebru Şallı’nın izinden yürüyor. İşadamı, yoga eğitmeni olmak için gittiği kursu tamamlayıp sertifikasını aldı. 

Haberin Devamı

DOĞA RUTKAY: “PALDIR KÜLDÜR DOĞURDUM” 

Geçtiğimiz gün ikiz bebeklerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay Kamal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Paldır küldür doğurdum” dedi. Anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, kendisine yardım eden herkese teşekkür etti. 

NİHAT VE BİRSEN HABERLERİ DOĞRULADI 

Survivor'da rakip takımlarda yarışan Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bekgöz ve Doğan, Instagram’da yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine olan aşklarını ilan ettiler.

BAKMADAN GEÇME!