Magazin 24 Saat- 09.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 09.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2018 11:06

...

Haberin Devamı

TARA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ 

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın kızı Tara Miss Turkey 2018'de ikinci olmuştu. Kaymaz, geçtiğimiz gün 20 yaşına basan kızı için sürpriz doğum günü partisi organize etti. 

7 YIL ÖNCE ABD’YE YERLEŞMİŞTİ 

7 yıl önce Amerika’ya yerleşen oyuncu Fadik Sevin Atasoy, İstanbul’a geldi. Çekimlerine 2019’da başlanacak olan “Peril of a Godsend” adlı filmin kadrosuna dâhil olduğunu açıklayan oyuncu, detaylarla ilgili bilgi vermedi. 

CHLOE’DEN TL’YE DESTEK 

Serdar Ortaç’ın model eşi Chloe Loughnan’dan lira hamlesi geldi. Ünlü model liraya katkıda bulunmak amacıyla anlaştığı Amerikalı ve Avrupalı ajanslardan ücretini TL olarak almaya başladı. 

BENSU EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI 

Bensu Soral sosyal medyadan, eşi Hakan Baş'ın doğum gününü kutladı. Bensu Soral ve girişimci Hakan Baş,Mart ayında nişanlanıp, 29 Eylül’de 500 davetlinin katıldığı düğün ile evlenmişti.

Haberin Devamı

OKAN KURT, FATİH ÜREK’E SERT ÇIKTI

Okan Kurt, eski eşi Demet Akalın’ın yakın dostu Fatih Ürek’in “Okan Demet’i değil kendi ailesini seçti” sözlerine sert çıktı. Kurt, “Fatih Bey eğer imkânı varsa kendine bir aile kursun. Böyle başkalarını, karı kocayı ilgilendiren ailevi olaylar hakkında yorum yapmasın” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!