Magazin 24 Saat- 06.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 06.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 12:16

...

Haberin Devamı

HADİSE’NİN DEKOLTESİ HADİSE OLDU 

Hadise, bir iç giyim markasının İtalya’daki defilesini en önden izledi. Sarah Jessica Parker ve Irina Shayk gibi isimlerin de davetli olduğu defilede Hadise’nin derin dekoltesi de sosyal medyanın gündemine oturdu. 

DİDEM UZEL’İN OĞLU OKULA BAŞLADI 

Didem Uzel'in 2 yaşındaki oğlu Leo Aslan okula başladı. Uzel, “Alışık olmadığım bir sessizlik içinde koltukta oturup tavana bakıyorum. Evde koca bir boşluk… Sanki dışarı çıkarken cüzdanımı unutmuşum gibi…” diye duygularını dile getirdi. 

400 BİN DOLARLIK GELİNLİK 

The Sofa Hotel’in ortağı Ali Sözmen’in oğlu Yağız Sözmen ile Rasim Sengir’in kızı Yasemin Sengir, Fransa’da evlendi. Sengir yarın Orangerie’de yapılacak düğünde 400 bin dolarlık Elie Saab tasarımı gelinlik giyecek. 

ALP KIRŞAN KAZA GEÇİRDİ 

Haberin Devamı

Alp Kırşan ufak bir kaza geçirdi. Motosikletiyle güvenlik bariyerinden geçen ünlü sunucu bariyerin bir anda kapanmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Çarpışma sonrası motosikletinden düşen Kırşan, ufak yaralarla kazayı atlattı. 

SERDAR ORTAÇ’A CEKETİ AĞIR GELDİ 

Serdar Ortaç Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Ortaç, 20 bin adet Swarovski taştan oluşan 17 kilo ağırlığındaki pırıltılı ceketiyle sahne aldı. Ünlü şarkıcı “Karşınıza ışıl ışıl çıkmak istedim ama taşlardan nefes alamıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!