Magazin 24 Saat- 05.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 05.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2018 12:43

...

Haberin Devamı

“BENİ İLK ARAYAN SILA’YDI, ŞOKA GİRDİM” 

Okan Kurt’la boşanan Demet Akalın Yeniköy’de görüntülendi. “Okan Bey’le görüşmüyorum. Beni ilk arayan Sıla’ydı şoka girdim. Kadına o kadar sallamıştım ama beni ilk o aradı, inanamadım” dedi. 

BERRAK’TAN ANOREKSİYA HABERLERİNE TEPKİ 

Berrak Tüzünataç, oyuncu arkadaşları Özge Özpirinççi ve Selin Şekerci ile Arnavutköy’de buluştu. Tüzünataç, hakkında çıkan anoreksiya haberlerine “Bu söylentileri çıkaranlara akıl sağlığı diliyorum. Hiçbir şeyim yok, gayet iyi durumdayım” diye yanıt verdi.

KUBİLAY’DAN MİRAY’A İLAN-I AŞK! 

Oyuncu Kubilay Aka, Vatanım Sensin setinde tanıştığı Miray Daner’e Instagram’dan ilan-ı aşk etti: “Dünyanın en güzel gülüşüne sarılmak kadar güzel seninle hayatı adımlamak ve dünyanın en güzel şeyi tüm gaileler içinde seninle aşktan da fazla olmak. İyi ki!” 

6,5 AYDA 41 KİLO VERDİ 

Haberin Devamı

“Sihirli Annem” dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı 41 kilo verdi. Diyet ve sporla kilo veremeyen Ersubaşı, mide ameliyatı olduğunu ve bu süreçte psikolojik destek aldığını açıkladı. 

NURELLA’NIN SEVİNDİREN POZU 

Geçen ay ciddi bir operasyon geçiren Nur Yerlitaş, Zorlu Center’da görüntülendi. Zor günler yaşamasına rağmen objektiflere gülümseyen ve bu pozuyla sevenlerini mutlu eden ünlü modacı, bir kafede arkadaşıyla buluşup kahve keyfi yaptı.

BAKMADAN GEÇME!