Magazin 24 Saat- 01.08.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 01.08.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:48

...

Haberin Devamı

KIVILCIM’DAN YÜZÜKLÜ GÖNDERME 

Duman’ın Harbiye Açıkhava’daki konserini Kaan Tangöze’nin svgilisi Kıvılcım Ural da izlemeye gitti. Parmağındaki tektaşı dikkat çeken ve gece boyunca yüzüğü ile oynayan Ural, konuyla ilgili sorulara yanıt vermedi. 

MERT VE İDİL EYLÜL’DE EVLENİYOR 

Oyuncu Mert Fırat ile nişanlısı İdil Fırat, uzun araştırmalar sonucunda düğün yerinde karar kıldı. 8 Eylül’deki düğün, Alaçatı’da yapılacak. Tören, yapımcı Muzaffer Yıldırım’a ait The Stay Otel’de yapılacak. 

BENGÜ ŞEZLONGDA UYUDU 

Bengü ile nişanlısı Selim Selimoğlu önceki gün Çeşme’de objektife yansıdı. Yakın dostları ile keyifli vakit geçiren çiftin bir yandan düğün hazırlıklarını konuştuğu öğrenildi. 

DEFNE DOĞUMGÜNÜNE GİTMEK İSTEMEDİ 

2 Ağustos'ta Bodrum’daki evinde oğlu Kemal'in 6. yaşını kutlayacak olan Cem Yılmaz doğum günü partisine sevgilisi Defne Samyeli'yi de davet etti. Ancak, Samyeli İstanbul’da olacağını söyleyerek teklifi reddetti. 

Haberin Devamı

HADİSE’NİN ABLASINDAN ŞAŞIRTAN HAMLE 

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Hadise, menajerliğini yapan ablası Hülya ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya ile yollarını ayırdı. Hadise’nin ablası ise kardeşiyle olan tüm fotoğraflarını Instagram’dan sildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!