Magazin Son 24 saat 13 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 13 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 15:54

..

Haberin Devamı

CEM YILMAZ'DAN SEVGİLİSİ SAMYELİ'NE 10 MİLYON TL’LİK JEST

Cem Yılmaz’ın, Çeşme’de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edildi. Komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon TL ödediği öğrenildi.


LEYLA BİLGİNEL'DEN GÖZYAŞLARI İÇİNDE SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Uzun zamandır oğlu ile Tayland’da yaşayan Leyla Bilginel, sinek sokması sonucu hastaneye kaldırıldı. 'Dengue Fever' hastalığına yakalanan ünlü isim gözyaşları içinde sevenlerinden dua etmelerini istedi.


İŞTE AŞKIN FOTOĞRAFI

Genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinin ilk sezonunda birlikte rol almışlardı. Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili dizinin bitmesiyle ilk fotoğrafı paylaştılar. 


'KISA MESAFEDE KASKA GEREK YOK'

Seda Bakan önceki gün Fulya’daydı. Arkadaşının kullandığı motosiklete binen oyuncu, neden kask takmadığı sorulunca şöyle dedi: Mesafe kısa olduğu için takmadık. Evimde değişiklik yapıyorum. Arkadaşım da mimar. Ofisinden çıktık, yemek yiyip döneceğiz.”

Haberin Devamı


FAHRİYE EVCEN IMDB’NİN ZİRVESİNDE

Ünlü oyuncu, her hafta sitede ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyuncuların yer aldığı listenin dünya sıralamasında bin 627’nci sıraya yükseldi. Evcen bu başarıyla Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!