Günden - 24 Saat 28.12.2018

Güncelleme Tarihi:

Günden - 24 Saat 28.12.2018
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2018 10:39

.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılan üniversite öğrencileriyle buluştu. Program sonunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki servis araçlarına binmeye hazırlanan öğrenciler bir anda karşılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce şaşkınlık yaşadı.

 

İSTANBUL BOĞAZI’NDAKİ SKANDAL HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İstanbul Boğazı’ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkların sebep olduğu çevre felaketi havadan görüntülendi. Gemi ve teknelerden denize bırakılan sintine atıkların yüzeyde oluşturduğu yağ tabakası boğazda kirli bir görüntü oluşturdu.

 

Haberin Devamı

CEP TELEFONUNDAN KORKUNÇ VİDEOLAR ÇIKTI

Adana'da yakalanan ve terör örgütü El-Kaide’nin Suriye kolu ‘Heyet Tahrir Şam’ adına faaliyet gösteren Çeçenistan asıllı Rusya vatandaşı Akmet Gatukiev',n cep telefonunda, bomba yapımı krokileri ve x-ray cihazından geçebilecek canlı bomba yeleğinin yapımını anlattığı video çıktığı öğrenildi.

 

1 TL İLE 350 KİLOMETRE YOL GİDEN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ÜRETİLDİ

ADANA’da Çukurova Üniversitesi Elektromobil Takımı tarafından tasarlanıp üretilen, elektrikle çalışan otomobil, 1 TL ile 350 kilometre yol gidebiliyor. Takımın üyelerinden Furkan Pınarlı, hayallerinin kendi firmalarını açıp seri üretime geçmek olduğunu söyledi.


TÜRK PROFESÖR 'ZOMBİ' İLE ÖLDÜRÜLDÜ

Kanada’da Simon Frazer Üniversitesi’nde ekonomi bölümünde görev yapan ve konferans için gittiği Kolombiya’da 6 Aralık gününden beri kayıp olarak aranan Türk profesör Ramazan Gençay’ın cesedi bulundu. Prof. Gençay'ın hırsız ve fuhuş çetelerinin sıkça kullandığı 'zombi ilacı' ya da 'şeytanın nefesi' diye tanınan uyuşturucu ile öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!