Gündem Son 24 saat 16 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 16 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 14:14

..

Haberin Devamı

TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU OLAYDA VALİDEN AÇIKLAMA

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sapanca’da patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpeğe ilişkin, “İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını kopardığı yönünde. Çok yönlü araştırılıyor” açıklamasını yaptı. 

ERDOĞAN TWITTER’DAN DUYURDU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuracaklarını açıkladı. Erdoğan, “İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak, bilime katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı. 

İNCE’DEN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yalova mitinginde “Bedelli askerlik konusuna sıcak bakmıyorum. Ama toplumun da bir gerçeği… Bir defaya mahsus olmak üzere bedelli askerliği; toplanan parayı askere gidenlere, şehit yakınlarına ve savunma sanayiine vermek üzere kabul edebilirim” dedi. 

AB’DEN COMCAST’A ONAY ÇIKTI 

Haberin Devamı

AB Komisyonundan yapılan açıklamada, medya, televizyon ve eğlence sektörlerinde faaliyet gösteren ABD şirketi Comcast'in, Sky firmasını yaklaşık 30 milyar dolar karşılığında satın alma teklifine yönelik rekabet soruşturmasının tamamlandığı belirtildi. 

ÇİN’DEKİ FIRTINADA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Çin'in Qingdao bölgesinde çıkan şiddetli fırtına bölge halkına zor günler yaşatıyor. Kıyı kentinde fırtınayla birlikte gökten ahtapot, karides ve deniz yıldızı yağması herkesi şaşkına çevirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!