Gündem 24 Saat - 04.12.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 04.12.2018
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 10:53

.

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA İLDE FETÖ OPERASYONU BAŞLADI

FETÖ/PYD'ye yönelik Konya ve Kayseri'de peşpeşe operasyonlar başlatıldı. Kayseri merkezli 7 ilde FETÖ/PYD'nin "askeri mahrem" yapılanmasında yer alan 29 zanlı, 13 ilde ise örgütün hücre evlerinde saklandıkları belirlenen 39 zanlıya yönelik operasyon başlatıldı. Bu arada Konya merkezli 24 ilde de 34 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.


YUNANİSTAN'IN GERİ GÖNDERDİĞİ ÖNE SÜRÜLEN 3 KAÇAK DONARAK ÖLDÜ

EDİRNE'nin Meriç ilçesine bağlı 2 köyde, Yunanistan polisince kıyafetleri alınarak geri gönderildiği öne sürülen kaçaklardan 3'ünün, sınıra yakın alanda cansız bedenleri bulundu. Yapılan ilk incelemede, kaçakların, sıfırın altına düşen soğuk havada donarak öldükleri tespit edildi.


AĞAÇ DA KESMİŞLER

Yüzlerce yıllık kendine özgü mimarisiyle bilinen Mudurnu’da yaptıkları şato tipi evlerle büyük tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatı sırasında ormanlık alana hafriyat döküldüğü ve ağaç kesildiği de ortaya çıktı. Şirket yöneticileri hakkında Mudurnu Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Haberin Devamı


KAPIDAN DÖNDÜLER

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat çeşitli gerekçelerle sınır kapılarından döndürülen 460 ton limon, 17 ton çilek ve 30 ton kayısı hakkında soru önergesi verdi. Önergeye Ticaret Bakanlığı cevap verdi. Bakanlık, “Geri dönen ürünlere ilişkin söz konusu oranlar çok düşük seviyelerde ve ticaretin olağan akışında makul karşılanabilecek düzeydedir” dedi.

 

MERKEL GÖRÜŞMEYE ‘CV’ İLE GELMİ

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Arjantin’deki G-20 Zirvesi’nde Avustralya Başbakanı Scott Morrison ile görüşmesinden hemen önce Morrison’un özgeçmişini (CV) okuduğu anda çekilen görüntüler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!