Gündem 24 Video - 15.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Video - 15.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 11:02

Gündem 24 Video - 15.01.2019

Haberin Devamı

500 BİN KİŞİNİN EMEKLİ MAAŞI KURTULDU

Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Şeref Malkoç, Sosyal Güvenlik Kurumu’nca (SGK) 20 yıldır aldığı maaş, “Hatalı bağlanmış” diye kesilen Mustafa Demirci’nin sorununun çözüldüğünü, KDK’nın bu örnek kararıyla aynı durumdaki on binlerce emeklinin maaşının kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

TMSF BAŞKANI: OKTAR'IN 86 ŞİRKETİNİ TESPİT ETTİK

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan ve sorunlu olan şirketlerden bazılarının 2019 yılında satışının gerçekleştirileceğini bildirdi. Başkan Gülal, Adnan Oktar Grubu'na ait 86 şirketin de TMSF kayyumluğunda yönetildiğini açıkladı.

SARIKAYA SANIK SANDALYESİNDE

Kamuoyunda ‘Şemdinli savcısı’ olarak bilinen eski savcı Ferhat Sarıkaya dün ilk kez hâkim karşısına çıkarken mahkemeye ‘yeni liste’ verdi.

Haberin Devamı

KANADA İLE ÇİN ARASINDA "İDAM" KRİZİ

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Çin'de, uyuşturucu kaçakçısı olmakla suçlanan bir Kanada vatandaşının idama mahkum edilmesinden "son derece endişe" duyduklarını belirtti.

UÇAKLARDA ÜCRETSİZ WİFİ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Özellikle uzun mesafeli uçuşlarda kullanıcılar için oldukça hayati bir konu olan internet, belirli bir ücret karşılığında kullanıcılara sunuluyor. Ancak Norwegian Air, alanında bir ilki yaparak WiFi hizmetini tamamen ücretsiz verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!