Gündem 24 Video - 11.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Video - 11.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2019 12:57

.

Haberin Devamı

BAKAN SOYLU: LÜTFEN HER ANNE VE BABA BU APLİKASYONU TELEFONUNA İNDİRSİN

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, “Vatandaşlarımızın uyuşturucu ile ilgili durumları kolaylıkla bildirebilmeleri için ‘Uyuma’ isimli bir aplikasyon yaptık. Şu ana kadar 26 bin 178 kişi bu uygulamayı indirdi ve 2 bin 405 ihbar yapıldı. Lütfen her anne ve baba bu aplikasyonu mutlaka telefonlarına indirsin” dedi.
 

O ÖĞRETMEN SERBEST KALDI

Ankara Etimesgut Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı’nda (OÇEÇ), otizm ve epilepsi hastası olan sekiz yaşındaki M.F.D. adlı öğrencisine şiddet uygulayıp ittiği ve üzerine sandalye attığı görülen öğretmen Y.İ. ifadesi alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

O İL BUZ TUTTU! -24 DERECE

Haberin Devamı

Kar yağışının ardından soğuk havaların etkisi altına giren Ağrı’da termometreler eksi 24 dereceyi gösterdi. Kentte hayat durma noktasına geldi.

 

KREDİ KARTLARINDA YENİ DÜZENLEME

Kredi kartlarında taksitlendirme süreleri Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın görüşü alınarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından belirlenecek.

 

ÇİN YILIN İLK UYDUSUNU FIRLATTI

Çin, 2019’un ilk roket fırlatışını gerçekleştirdi. Şiçuan eyaletindeki, Xichang Uydur Fırlatma Merkezinden kaldırılan (Long March-3B) CZ-3B roketiyle, Zhongxing 2D (Chinasat-2D) iletişim uydusu yörüngeye gönderildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!