Gündem 24 Saat - 29.01.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 29.01.2019
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2019 11:16

Gündem 24 Saat - 29.01.2019

Haberin Devamı

BAKAN AKAR: TSK HER TÜRLÜ HAZIRLIĞI YAPTI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir." dedi.

PATLICAN VE BİBERE RAF YASAĞI

Kış ayları olması sebebiyle seralarda yetiştirilen biber ve patlıcan gibi ürünlerin kilogram fiyatı bazı yerlerde 20 TL’ye kadar yükseldi. Yüksek fiyatlar nedeniyle eleştirilen marketler de şubelerinde biber ve patlıcan gibi ürünleri bir süreliğine satmama kararı aldı.

SÜRMELİ: YENİ BİR SİSTEM DAHA GELİYOR

Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Çarşamba ve Perşembe günü yeni bir sistemin geleceğini açıkladı. Batı Akdeniz ile kıyı ve güney Ege'nin etkileneceğini belirten Sürmeli, "Çarşamba ve Perşembe için risk söz konusu. Şu anki verilerde en azından sel riski görünüyor" dedi. İstanbul'da Perşembe günü yağış bekleniyor. Ankara'da Çarşamba ve Perşembe bölgesel yağışlar etkili olacak.

Haberin Devamı

AVRUPA BİRLİĞİ BREXİT PLANINI GÖRÜŞECEK

AB Komisyonu, çarşamba günü Brexit'e ilişkin "acil durum" planını ele alacak. Komisyon Sözcüsü Margaritis Schinas, günlük basın toplantısında, 27 üye ülkenin Brexit anlaşmasında mutabık kaldığını ve anlaşmanın müzakereye açık olmadığını yineledi.

FACETİME KULLANANLARA KÖTÜ HABER

FaceTime kullananların canını sıkacak bir gelişme yaşandı. Apple'ın iOS 12.1 güncellemesini yayınlanmasından sonra ortaya çıkan hata nedeniyle FaceTime'dan arama aldığınızda bu aramaya yanıt vermeseniz dahi sesiniz karşı tarafın kulağına ulaşıyor olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!