Gündem 24 Saat - 27.12.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 27.12.2018
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 13:39

Gündem 24 Saat - 27.12.2018

Haberin Devamı

BES'E YENİ DÜZENLEME

Bireysel Emeklilik Sistemi'nden (BES) cayma ve ayrılma hakkını kullanmış olanlar, üç yıl içinde sisteme otomatik olarak bir defalığına
tekrar dahil edilecekler.

BİR TONLUK BOMBA SES HIZINI AŞTI

Harp Başlığı Raylı Sistem Dinamik Test Altyapısı'nda nefesler tutuldu. 2 bin metre uzunluğu ile Avrupa'nın çift raylı en uzun test hattında ilerleyen bir tonluk bomba ses hızını aştı. Saatte bin 850 kilometre hıza ulaşan MK-84 genel maksat bombası, bir metrelik çelik donatı ile güçlendirilmiş beton hedefi başarıyla deldi.

GSS PRİM BORÇLARI İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası prim borçlarını yıl sonuna kadar ödeyen vatandaşların gecikme
cezalarının silineceğini duyurdu.

TRUMP SURİYE'DEN ÇEKİLME KARARINI DEĞERLENDİRDİ

Haberin Devamı

ABD Başkanı Trump, Suriye’den çekilme kararına ilişkin konuşurken, generallerin biraz daha süre istediklerini ve onlara ‘hayır’ dediğini aktardı. Trump, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir dizi konuşmam oldu. Kendisi onların canına okumak istiyor ve bunu yapacak" dedi.

SÜLEYMANOĞLU'NUN BABALIK DAVASINDA KARAR

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun babalık davasında mahkeme tarafından Japon Sekai Mori'nin Süleymanoğlu'nun kızı olduğuna ilişkin verilen karar kesinleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!