Gündem 24 Saat- 27.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 27.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:45

...

Haberin Devamı

ERDOĞAN VE PUTİN GÖRÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in BRICS Zirvesi kapsamındaki ikili görüşmesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sırasında "(Rusya) ile aramızdaki her türlü dayanışma birilerini gerçekten kıskandırıyor." dedi. 

CELAL UZUNKAYA GÖREVİNE BAŞLADI 

Cumhurbaşkanı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Celal Uzunkaya görevine başladı. Uzunkaya "Teşkilatımız, toplumla bugüne kadar olduğundan daha fazla kaynaşmak suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlama amacıyla görevlerini deva ettirecektir” dedi.

 BİR İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI, AMBULANSTA ÖLDÜ 

İstanbul Maltepe'de bir şahıs küçük yaşta bir çocuğu kaçırırken, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edildi. Çocuğu kaçıran zanlıyı polisler linçten kurtarırken, şahıs ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. 

PARAGUAY’DA UÇAK DÜŞTÜ 

Haberin Devamı

Paraguay’da özel bir şirkete ait uçağın düşmesi sonucu aralarında Paraguay Tarım Bakanı Luis Gneiting’in de olduğu 4 kişi hayatını kaybetti. Uçağın düşme nedeninin henüz belirlenemediği açıklandı. 

VATANDAŞA İYİ HABER 

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan binalardan daire ya da dükkân alan vatandaşlar ödedikleri tapu harçlarını geri alabilecek. Müteahhitler de aynı şekilde ilk satışlar için yatırdıkları tapu harcını geri alabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!