Gündem 24 Saat- 26.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 26.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2018 15:27

...

Haberin Devamı

ERDOĞAN’DAN NEW YORK’TA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta Reuters’a silahlı radikal grupların İdlib'den çıkışının başladığını söyledi.  Erdoğan, “Ama atılan adımla birlikte bir ufuk belirdi. Bu ufukta huzur, refah var. şimdi bizim bunu korumamız lazım. Bunun adımlarını da Rusya ve İran’la beraber atıyoruz, atacağız” diye de ekledi. 

MURAT KURUM’DAN MÜJDELİ HABER 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğinde, yerli üretiminin artırılması amacıyla ağaçlandırma, hayvancılık ile tıbbi, aromatik bitkiler ve süs bitkilerinin yetiştirilmesine ilişkin üç projeyle 64 ilde 41,7 milyon metrekare Hazine arazisi uygun koşullarda vatandaşlara kiralanacak. 

ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ GELİYOR 

Yeni Ekonomi Programı’nda gündeme gelen esnek çalışmanın ayrıntıları netleşiyor. Hizmetin özelliğine göre memurlar çalışma saatlerini kendi ayarlayacak. Kamu çalışanları isterse bir günlerini boşaltabilecek. 

DÜNYA MEHMET ÖZ’Ü KONUŞUYOR 

Haberin Devamı

Kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün, Columbia Üniversitesi’ndeki ekibi ve meslektaşlarıyla birlikte icat ettiği ‘MitraKlip’ adındaki cihaz ile artık açık kalp ameliyatlarından kaçınılacak. 

ABD’DEN İRAN’A: “KIYAMET KOPACAK” 

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton İran'ı çok sert sözlerle uyardı. New York'ta bir konferansta söz alan John Bolton İran ile ilgili, "Eğer müttefiklerimiz, partnerlerimiz ve vatandaşlarımıza zarar verirseniz kıyamet kopacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!