Gündem 24 Saat 25 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat 25 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2018 15:45

...

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI BALKON KONUŞMASI YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. "Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir." diyen Erdoğan, "Gece gündüz çalışacağız. Türkiye bir demokrasi imtihanını daha tüm dünyaya örnek olacak şekilde geride bırakmıştır." ifadelerini kullandı.

YSK BAŞKANI SEÇİMLERİN ARDINDAN KONUŞTU

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyların salt çoğunluğunu aldığını bildirdi.

MUHARREM İNCE MESAJ ATTI

FOX TV'deki seçim programının sunucularından gazeteci İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'ye telefon ile SMS mesajı atarak ne düşündüğünü sorduğunu İnce'nin ise SMS ile cevap vererek 'Adam kazandı' yazdığını söyledi.

Haberin Devamı

DÜNYA BASINI 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ TAKİP ETTİ

Dünya medyası, Türkiye’deki seçimleri anbean izleyicilerine duyurdu. Uluslararası ajanslar, televizyon kanalları ve haber siteleri, sabah saatlerinden itibaren yorumlarla ilerlerken, sandıkların kapanmasının ardından gelen ilk sonuçları okurlarına aktardı.Gelişmeler birçok yayın kuruluşunun manşetinde yer aldı.

MEHMET ŞİMŞEK'TEN DOLAR YORUMU

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, seçim sonrası TL'nin değer kazanmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek; "Piyasalar da seçim sonuçlarını kutlamaya başlamış gibi..." şeklinde ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!