Gündem 24 Saat- 24.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 24.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2018 09:48

...

Haberin Devamı

KUTUP SOĞUKLARI GELİYOR 

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Karadeniz Bölgesi olarak Salı gününden itibaren oldukça serin olan yağışlı sistemin etkisi altında kalacağız. Aşırı yüksek deniz suyu sıcaklığı anomalisine sahip Karadeniz ile kutuplardan gelen soğuk havanın etkileşimine hep birlikte şahit olacağız” denildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ABD ZİYARETİ BAŞLADI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri ziyareti başlıyor. BM 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD’de giden Erdoğan'ı taşıyan uçak New York'a indi. 

TSK’DA FETÖ OPERASYONU 

Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında, 18'i muvazzaf 61 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 18'inin görevde olduğu belirtildi. Polis ekiplerince, şüphelilerin yakalanması için operasyon başlatıldı. 

Haberin Devamı

SUİKASTTAN 10 SAAT 16 DAKİKA ÖNCE 

Rusya Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’u öldüren polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş’ın suikastten 10 saat 16 dakika öncesine ait görüntülerine Hürriyet ulaştı. Altıntaş’ın o gün “ishal olduğu” gerekçesiyle rapor aldığı öğrenildi. 

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE VERGİ MÜJDESİ 

Cumhurbaşkanlığı otomobildeki ÖTV matrahı limitlerini yeniden belirledi. Bugünden geçerli düzenlemeyle1600 cc ve altı araçlar için ÖTV matrahının alt limiti, vergisiz 70 bin liraya kadar otomobillerde yüzde 45, 120 bin liraya kadar olanlarda yüzde 50 oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!