Gündem 24 Saat 20 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat 20 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 09:19

...

Haberin Devamı

SURUÇ’TAKİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI 

Şanlıurfa, Suruç’taki saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, esnafı ziyaret eden AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve çevresindekilerin girdikleri bir mağazada tepkiler üzerine dışarı çıktığı ve bu sırada saldırıya uğradığı anlar yer alıyor. 

LEYLA İÇİN KRİZ MASASI OLUŞTURULDU 

Ağrı’da dedesinin köyünde kaybolan ve kaçırıldığı düşünülen 4 yaşındaki kız çocuğu Leyla Aydemir ile ilgili olarak arama çalışmaları kriz masası oluşturularak devam ediyor. Aydemir’in dedesi Zeki Aydemir, Leyla’yı bulana 300 bin TL ödül vereceğini açıkladı. 

İSMET YILMAZ’DAN EV ÖDEVİ AÇIKLAMASI 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bundan sonra öğretmenlerin öğrencilerine ev ödevi vermeyeceklerini açıkladı. Yılmaz ayrıca, okul kantinlerinde satılan gıda ürünleri konusunda Sağlık Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Haberin Devamı

ABD, BM İNSAN HAKLARI KONSEYİ’NDEN AYRILDI 

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ülkesinin BM İnsan Hakları Konseyinden ayrıldığını açıklayarak, “Bu konsey ismine layık değil” dedi. Haley, konseyin “kronik bir İsrail önyargısı” olduğunun da altını çizdi. 

KONUT SATIŞ RAKAMLARI AÇIKLANDI 

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde konut satışları art arda üç ay geçen yılın gerisinde kaldıktan sonra Mayıs ayında yüzde 2.7 artış gösterdi. İpotekli satışlar ise yüzde 11.7 geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!