Gündem 24 Saat- 17.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 17.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 15:58

...

Haberin Devamı

ÜÇ YIL DAHA OHAL YETKİSİ 

AK Parti, 19 Temmuz’da sona erecek Olağanüstü hal (OHAL) uygulamasından sonrası için hazırlanan torba yasa teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu. OHAL Yasası’nda bulunan bazı önlemler 3 yıl uygulanmaya devam edecek. 

CHP’DE İMZALAR TOPLANIYOR 

CHP’de Muharrem İnce’yi destekleyen partililer, olağanüstü kurultaya imza hareketini dün kamuoyuna açıkladı. TBMM’de basın toplantısı yapan heyet, “Sayın Kılıçdaroğlu ve yönetim anlayışı siyasi ömrünü tamamlamıştır. Artık müzik değişti ayak da değişmek zorunda” dedi. 

HDP’Lİ İKİ VEKİLE SORUŞTURMA 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır milletvekilleri Remziye Tosun ve Musa Farisoğulları hakkında terörist cenazesine katıldıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

ALMAN HÜKÜMETİNDEN ŞÜPHELİ FETÖ YANITI 

Haberin Devamı

Alman hükümetinin FETÖ terör örgütü ile ilgili soru önergesine verdiği yanıtlar soru işaretleri yarattı. Berlin, hükümetin FETÖ ile işbirliğine dair soruları “istihbarat faaliyetlerine zarar vereceği” gerekçesiyle yanıtlamadı. 

SERVETİNE SERVET KATTI 

Kişisel serveti 150 milyar doları geçen Amazon’un sahibi Jeff Bezos dünyanın en zengini oldu. Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre Bezos’un serveti ikinci sıradaki Bill Gates’den 55 milyar dolar daha yüksek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!