Gündem - 24 Saat 15.11.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem - 24 Saat 15.11.2018
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 15:16

...

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ BELLİ OLDU

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira oldu. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak. Geçen yıl ise büyük ikramiye 61 milyon TL olarak açıklanmıştı.

 

ÜNLÜ İŞ ADAMI ALİ RIZA GÜLTEKİN SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Crispino Giyim'in eski sahibi Ali Rıza Gültekin, akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yaşanan olay nedeni ile bölgeye ekipler sevk edildi.

 

ÜNLÜ YOUTUBER VE KIZ ARKADAŞININ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

FENOMEN Emre Özkan ile arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, önceki gün stüdyoda kayıt yaparken çıkan yangında alevlerin arasında kalmış, hayatlarını kaybetmişlerdi. Bağcılar’daki Cebel Pasajı’nın bodrum katında bulunan ve ses geçirmemesi için köpükle kaplı olan stüdyonun, yeni alınan elektrik sobasının kablosunun aşırı ısınması nedeniyle yandığı belirlendi.

 

Haberin Devamı

AĞUSTOS DÖNEMİ İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

TÜİK, Temmuz-Ağustos-Eylül dönemini kapsayan Ağustos dönemi işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre Ağustos'ta işsizlik yüzde 11,1 oldu.



İSA'NIN 1500 YILLIK RESMİ BULUNDU

İsrail sınırları içerisinde yer alan Nakab Çölü'nde (Negev) Bizans döneminden kalma bir kilisenin kubbe duvarında Hz. İsa'nın resmedilmiş ikonik portresi bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!