Gündem 24 Saat- 11.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 11.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2018 09:51

...

Haberin Devamı

ERDOĞAN’DAN YENİ EKONOMİ PROGRAMI AÇIKLAMASI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada “Makroekonomik istikrarı korumak, üretimi artırmak ve toplumun refah düzeyini yükseltmek için Yeni Ekonomi Programı uygulanacak” dedi. İlgili genelge Resmi Gazete’de yayınlandı. 

TARİHİ YARIMADA’DA TARTIŞMALI “BARIŞ” 

Kamuoyunda “imar affı” olarak bilinen, imar barışının UNESCO’nun dünya mirası listesinde olan İstanbul’un tarihi yarımadasının yaklaşık yüzde 90’ınını da kapsadığı anlaşıldı. 

İSTANBUL VE ANKARA BUGÜN SAĞANAK YAĞIŞLI 

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre İstanbul ve Ankara’da bugün sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. İstanbul’da yağışların akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor. 

BEKLENEN KASIRGA KARAYA ULAŞTI 

Haberin Devamı

ABD'de günlerdir alarmda beklenen Michael Kasırgası karaya ulaştı. Kasırganın ve getireceği rüzgârların Florida haricinde Alabama, Georgia, Mississippi, Güney ve Kuzey Carolina eyaletlerini de etkileyeceği uyarısı yapıldı. 

YÖRSAN GIDA DA KONKORDATO İSTEDİ 

SÜT ve süt ürünleri sektöründe yarım asrı geride bırakan Yörsan Gıda konkordato istedi. Dava dilekçesine göre, ekonomide yaşanan genel sıkıntıların şirketin mali yapısını olumsuz etkilediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!