Ekonomi 24 Saat- 19.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi 24 Saat- 19.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2018 12:06

...

Haberin Devamı

DEV ŞİRKETİN SATIŞIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Alman Media-Saturn grubunun Teknosa`nın yüzde 75`i için 90 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

 

SABANCI GRUBU, 3 ÇİMENTO FABRİKASINI SATIYOR 

Konuya yakın iki kaynak Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya ait Ladik Çimento'nun satışı için Ünlü & Co'ya yetki verdiğini söyledi. Sabancı Holding, Çimsa ve Ünlü&Co konu hakkında yorum yapmadı.

 

 İŞTE BEDELLİ ASKERLİKLE DEVLETİN KASASINA GİRECEK PARA 

Meclise sunulan bedelli askerlik düzenlemesi, kapsama girdiği belirtilen 1 milyon 324 bin kişinin tamamının uygulamadan yararlanması halinde, devletin kasasına yaklaşık 20 milyar liralık katkı sağlayacak. 

ARTIK BELGE İSTENECEK 

Haberin Devamı

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice: "Bundan sonra lokanta açacak olan herkes ister ticaret odasına ister esnaf odasına kaydı olsun mutlaka ustalık belgesiyle belediyeye başvuracak. Bu belge olmadan işyeri açılmasına müsade edilmeyecek" açıklamasında bulundu.

 

DOKTORLAR VE DİŞ HEKİMLERİNE GÜZEL HABER 

Ak Parti, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini TBMM'ye sundu. TBMM'ye sunulan düzenleme üzerinden yapılan hesaplamaya göre uzman tabip ve diş tabiplerinin emekli aylıklarına 2 bin TL artış yapılacak. Uzman olmayan tabip ve diş tabiplerinin emekli aylıkları ise 1533 TL artırılacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!