Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2006 00:00

Orhun Yazıtlarında gizli tarih önemli

BİLKENT Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin Sezer, "Bilge Kaan'dan beklenen, bugünün siyasi liderlerinden beklenenden farklı değildir" dedi. Sezer, Türkologların yazıtlar üzerine yaptıkları araştırmaların kapsamlı ve kaliteli olduğunu, bunun bilimsel çerçevede ve sağduyulu davranmalarından kaynaklandığını söyledi.

Keçiören'de gül budama dersi

BAŞKENT'in en fazla parka sahip ilçesi Keçiören'de, belediye park ve bahçelerde görevli personeli için eğitim programı düzenledi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin katkılarıyla düzenlenen programda, personele gül budamasıyla ilgili eğitim veriliyor. Her hafta periyodik olarak düzenlenen eğitim programları daha sonra başvuruda bulunan Keçiörenlilere de verilecek. Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Parklarımızın bakımını belediye olarak kendi personellerimiz vasıtasıyla gerçekleştiriyoruz" dedi.

Diyabetliler bugün koşacak

DÜNYA Diyabet Günü nedeniyle şeker hastalığı, bu yıl ilk kez TBMM çatısı altında da ele alınacak. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği tarafından her yıl 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Ankara Diabetes Mellitus Günleri"nin bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek.

Nostalji konseri 24 Kasım'a kaldı

ANKARA Büyükşehir Belediyesi, 45'lik Plaklar Müzik Konseri'nin, eski Başbakan Bülent Ecevit'in cenaze töreni nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamada, sanatçılar Nur Yoldaş, Banu ve Ercan Turgut'un sahne alacağı konserin 24 Kasımda gerçekleştirileceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!