Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2004 01:43

Büyük Kulüp’te heyecan dorukta

SKODA
- Yüce Auto sponsorluğunda bu yıl 12’ncisi düzenlenen geleneksel Büyük Kulüp Açık Tenis Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Turnuvada Barış Ergüden, Arda Saran, Ergun Zorlu yarı finale kaldılar. Barış Ergüden, Serkan Dilek’i 6-1, 6-2, Arda Saran, Gökhan Dönmez’i 6-3, 6-4, Ergun Zorlu da Sami Beceren’i 4-6, 6-3 ve 6-0’ lık setlerle yenerek yarı final vizesini aldılar. Turnuva yarın saat 17.00’ de yapılacak kokteyl ve ödül töreniyle sona erecek.

Elvan Monaco’da piste çıkıyor

DÜNYA
rekortmeni atletimiz Elvan Abeylegesse, 2. Dünya Atletizm Finali’nde bugün Monaco’da piste çıkıyor. Saat 17.20’de başlayacak bayanlar 5 bin metre yarışında mücadele edecek olan Elvan yarışmaya katılmak üzere dün Monaco’ya gitti. Milli atletin antrenörü Ertan Hatipoğlu, ‘İddiamız yok. Sporcumuzun yarışı ayakta bitirmesini istiyorum’ dedi. Elvan da iyi durumda olmadığını belirtti, ama ‘Eski Elvan her zaman gelebilir’ yorumu yaptı.

Apak, antrenman sahasına kavuştu

28.
Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, erkekler çekiç atmada bronz madalya kazanan Eşref Apak, uzun uğraşlar sonunda antrenman sahasına kavuştu. Milli atletin idman sahası olarak kullandığı Ankara Garı’nın karşısında Belediye Otobüs Garajı olarak kullanılan boş arazı, Kültür Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) arasında yapılan porotokolle GSGM’ye geçti.

Metin Şahin, WTF Yönetim Kurulu’nda

TEKVANDO
Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr.Metin Şahin, Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. Türkiye’nin desteğiyle WTF nin başkanlığına seçilen Güney Koreli Prof.Dr. Chung Won Choue’nin, Şahin’i yönetim kurulu üyeliğine aldı.

Gazi Halk Koşusu yarın yapılacak

3. Gazi Halk Koşusu, yarın İstanbul’da yapılacak. Bakırköy Belediyesi ve Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Eski Başkanı merhum Sinan Erdem’in anısına düzenlenen koşunun startı Ataköy Olimpiyatevi önünden verilecek.

Jaguar, sezon sonunda Formula 1’i bırakıyor

JAGUAR,
ortağı Ford ile birlikte sezon sonunda Formula 1 pistlerinden ayrılma kararı aldı. Jaguar Yönetim Kurulu Başkanı Joe Greenwell, bundan sonra yalnızca asıl işleri olan binek otomobil üretimi üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi. 2000 yılında Stewart Ford şirketinin tüm hisselerini alarak Formula 1’e katılan Jaguar, hiç birincilik elde edememişti.

F.Bahçe ve G.Saray aynı markada buluştu

AVRUPA’nın ünlü kulüpleri, NBA Ligi’nin bazı takımları ve çeşitli sporculara özel olarak saat üreten ’Calcio-Swiss’, ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ı, markası altında buluşturdu. Firma, Türkiye’de satışa sunulacak Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar saatlerini dün Swissotel’de düzenlediği toplantıyla tanıttı. Toplantıya, firmanın genel müdürü Yves Balet ile Galatasaray Başkan Yardımcısı Turgay Kıran ve Fenerium Genel Müdürü Tuğrul Akas katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!