Ha gayret Oktay

Güncelleme Tarihi:

Ha gayret Oktay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu, eşinin vefatından sonra kaybettiği kiloları geri almaya başladı. Oktay'ın 4 kilo eksiği kaldı...

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu'nın, eşinin vefatının ardından 7 kilo verdiği öğrenildi. Kulüp Doktoru Gökhan Metin, bu oyuncunun eski formunu yakalaması için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek ‘‘Oktay antrenmanlara çıktığından bu yana 3 kilo aldı'' dedi.

Oktay'ın 4 kilo daha alması gerektiğini vurgulayan Gökhan Metin, ‘‘Antrenmanlarda yapılan çift kale maçlarında günden güne eski formunu yakalıyor. Oldukça hırslı ve istekli. Ama kilo eksiği onu zorlar. Yakın zaman içinde kilo alması şart'' diye konuştu.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, genç takımla dün akşam yaptığı hazırlık karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı. Fulya Tesisleri'nde oynanan maçta, A takımının gollerini Orhan (2) atarken, genç takımın golleri, Zafer ve Mehmet Ali'den geldi.

Letchkov ısınıyor

Siyah beyazlı ekibin dün genç takımı ile yaptığı antrenman maçında yeni transfer Letchkov da forma giydi. Beşiktaş'taki ilk maçına çıkan Letchkov tutuk bir görüntü verdi. Kondisyon eksiği gözlenen Bulgar futbolcunun ikili mücadelelere girmekten kaçındığı da dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!