Güzin Abla kendi sitesini açıyor

Güncelleme Tarihi:

Güzin Abla kendi sitesini açıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2005 00:12

Kelebek okuyucularının fanatiği oldukları Güzin Abla sayfalarının yazarı Feyza Algan, kendi web sitesini açıyor. Bir süredir internette adını kullanan ‘Sahte Güzin Abla’ sitelerinden kurtulmak için bu kararı aldığını söyleyen Algan, ‘Eğer böyle sahte siteler türemeseydi, bir site kurmayı asla düşünmezdim’ diyor.

Uzun zamandır okurlarının kendilerine özel cevap verilmesi yönündeki ısrarlarına rağmen yeterli vaktinin olmadığını söyleyen okurlarının Güzin ablası, ‘Gazetemdeki köşem yeteri kadar zamanını alıyor. Ama bu siteyi açarak da hem okurlarımı sahte sitelerden koruyabileceğim, hem de gerekirse özel cevap bekleyen okuyucularıma ulaşabileceğim’ diye konuştu.

Annesinin öyküsü de burada

Güzin Abla’ nın önümüzdeki günlerde devreye girecek sitesine ulaşmak için, www.sevgiliguzinabla.com ya da www.guzinabla.com.tr adresini kullanabilirsiniz. Feyza Algan, ‘Sohbet’ odasına girip, okurlarıyla bire bir sohbet edebileceğini de vurguluyor.

Okurları tarafından en çok merak edilen sorulara yer verilen sitede, ilk Güzin Abla, Feyza Algan’ın annesi Güzin Sayar’ın fotoğraflarıyla, hayat öyküsünü de bulmak mümkün.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!