Güzin ABLA

Benim de sorunum kekemelik
Haberin Devamı

Konya'dan Necati

Güzin abla sizin sütununuzda bundan bir süre önce bir okurunuzun teşekkür yazısı çıkmıştı. Sanırım sorunu kekemelikmiş. Sizin önerdiğiniz bir uzman sayesinde kekemelikten kurtulduğunu, bu nedenle size teşekkür etmek istediğini yazıyordu. Benim sorunum da kekemelik. Genç bir okurunuzum ve çocukluğumdan beri bu dertten çekiyorum. Acaba bu doktora nasıl ulaşabilirim. Eğer bu doktor sayesinde kekemelikten kurtulabilirsem, ömür boyu size minnettar kalırım. Lütfen sözünü ettiğiniz doktora nasıl ulaşabilirim, bana bir yol gösterin. Şimdiden çok teşekkürler...

Sevgili okurum kekemelik sorunu gerçekten çok yaygın. Bu konuda sık sık mektup alıyorum. Aynı konuyu tekrarlamak pahasına siz okurlarımın isteği üzerine doktorun adını ve telefonunu sık sık veriyorum. Benim en büyük mutluluğum sizi bir sıkıntıdan kurtulmuş görmektir, inanın. Hele zaman zaman mektup yazıp da ‘‘Şu sorunumdan kurtuldum’’ demiyor musunuz, dünyalar benim oluyor.

Kekemelik konusunda pekçok insana yardımcı olan doktor Temel Pamir’in Ankara’daki muayenehanesinin telefonu: 0312439 12 22. Zaman zaman konferanslara katılmak için Almanya’ya gidiyormuş ama olsun. Onunla irtibat kurup sorununu anlatırsın oğlum. Umarım kısa sürede şifa bulursun.

Yazarın Tüm Yazıları