Güzellik uğruna bu da oldu

Güncelleme Tarihi:

Güzellik uğruna bu da oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 12:24

Bu güzellik maskesine inanamayacaksınız Sosyal medya sitesi Youtube’da güzellik ve bakım ile ilgili ipuçları içeren videolar yayınlayan 28 yaşındaki Tracy Kiss, pürüssüz cildini hergün uyguladığı “Sperm Maskeleri”ne borçlu olduğunu söylediği bir video sayesinde kısa sürede dünya çapında üne kavuştu.

Haberin Devamı

İngiltere’nin Wendover kentinde yaşayan 2 çocuk annesi kadın, her gün bir erkek arkadaşının ona küçük plastik bir kutu içinde spermini yolladığını açıkladı.

Kiss, spermi yüzüne sürüp 20 dakika bekledikten sonra yıkadığını da belirtti.Kiss “İnsanlar yüzlerine sperm sürmekten çekiniyor ancak bu aslında çok doğal ve sağlıklı birşey. İçinde hiç bir kimyasal madde yok. Bu olabilecek en doğal hatta canlı tedavi yöntemlerinden biri” dedi.

Yüzünde sık sık kızarıklıkların oluşmasına neden olan bir cilt hastalığından müstarip olduğunu da belirten Kiss, sperm maskelerinin cildinin tonunu ve dokusunu önemli oranda güzelleştirdiğini açıkladı.

Güzellik uğruna bu da oldu


Yayınladığı videoda kullandığı “cilt bakım ürününü” kameraya gösteren Kiss, spermin “toplanmasında” hiç bir rol oynamadığının da altını çizdi ve arkadaşının nasılsa bu işi hergün yaptığını ve ona yardımcı olmayı sorun etmediğini söyledi.

Genç anne bir ilişki yaşamakta olan izleyicilerine ihtiyaç duydukları kadar sperm maskesini partnerlerinden kolaylıkla temin edebileceklerini de belirtti.

Uzmanlar genç kadının sperm maskelerinin aslında bilimsel bir dayanağı olabileceğini çünkü meninin içinde proteinleri eriten proteolitik enzimler bulunduğunu söyledi.

Meninin düzenli olarak yüze sürülmesi sonucunda söz konusu enzimlerin cildin üzerindeki ölü dokuları temizleyip daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayabileceği belirtildi.

Uzmanlar meninin içinde çinko, magnezyım ve potasyum gibi cilde iyi gelen maddelerin az miktarlarda da olsa bulunduğuna da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!