Güzellik sırları ortaya döküldü

Güncelleme Tarihi:

Güzellik sırları ortaya döküldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow ve Jennifer Aniston. Hollywood'un birbirinden güzel kadınları, güzelliklerini ve bakım sırlarını New Woman Dergisi'ne açıkladılar. Biz de size aktarıyoruz...

Gwyneth Paltrow

Cilt: Ünlü yıldızın pürüzsüz ve parlak bir cildi var. Gece gündüz, üzüm çekirdeği ekstreli nemlendirici uygulayarak cildinin güzelliğini koruyor.

Gözler: Göz makyajını en hafif düzeyde tutuyor. Gözlerinin güzelliğini daha da belirginleştirmek için teninin renginde far kullanıyor ve ara sıra da siyah maskara sürüyor.

Yanaklar: Paltrow'un en önemli özelliği, yüzünün masum bir ifade taşıması. Yanaklarına genellikle kırmızı allık sürüyor.

Dudaklar: Dudaklarının kenarlarına mutlaka dudak kalemiyle çizgi çekiyor. Genç yıldızın en çok sevdiği renkler pembenin değişik tonları.

Saçlar: Sadelik, onun güzellik felsefesi. İşte bu nedenle yıldız saçlarını her zaman dümdüz yaptırıyor.

Jennifer Aniston

Cilt: Jennifer Aniston, dekolte kıyafetlere bayılıyor. Bu nedenle de cildinin bakımına ayrı bir özen göstermek zorunda. Yüzüne çok hafif mat fondöten sürüyor.

Gözler: Aniston, kaşlarına gölge sürüyor ve doğal görünmelerini sağlıyor. Göz kapaklarına ise, krem rengi far sürüyor.

Yanaklar: Genç yıldız, yanaklarına açık renk bronzlaştırıcı pudra sürüyor. Özellikle de elmacık kemiklerinin üzerlerinin koyu renk olmasına dikkat ediyor.

Dudaklar: Aniston, dolgun dudaklarını boyadıktan sonra mutlaka parlatıcı sürüyor.

Saçlar: Jennifer Aniston saçlarını toplamaktan hoşlanıyor. Favori modeli ise, tepeden topuz.

Victoria Beckham

Cilt: Victoria Beckham, cildinin fazla parlak olmasından yakınıyor. Çubuk fondötenle alına, şakaklara, burun üzerine ve çeneye birer çizgi çekildikten sonra nemli bir süngerle yüzün her tarafına yayılıyor.

Gözler: Ünlü sanatçı kaşlarına sık sık vazelin sürüyor. Kahverenginin değişik tonlarında far kullanıyor. Victoria Beckham, takma kirpik kullanarak gözlerinin daha etkili olmasını sağlıyor.

Yanaklar: Elmacık kemiklerinin üzerine krem allık sürüyor. Çok hafif parlatıcı içeren bu allık sayesinde genç sanatçının yüzünde dikkat çeken bir parlaklık oluşuyor.

Dudaklar: Pembeye kaçan kahverengi dudak boyası ona çok yakışıyor. Bu renk moda olmasa bile, genç sanatçı dudak boyası rengini değiştirmiyor.

Saçlar: Beckham, ilave saç modasının yayılmasında etkili oldu.

Salma Hayek

Cilt: Genç yıldızın cildi mükemmel. Satensi bir görünüş sağlamak için de ipek fondöten kullanıyor.

Gözler: Kaşlarının her zaman muntazam olmasına dikkat ediyor. Gözlerine parlatıcı ve kömür rengi far sürüyor.

Yanaklar: Salma Hayek, yanaklarının üst kısmına bronzlaştırıcı pudra sürüyor. Fırçayı döndüre döndüre sürdüğü bronzlaştırıcı yıldızın yüzünü renklendiriyor.

Dudaklar: Dolgun dudakları her zaman kırmızıya boyanmış oluyor. Kırmızı modası pek yaygın olmasa da Salma Hayek, dudaklarının rengini değiştirmiyor.

Saçlar: Ünlü yıldızın saç modeli, ancak yüz hatları son derece muntazam olan kadınlara yakışır. Dalgalı saçlarını genelde açık kullanıyor...

JennIfer Lopez

Cilt: Ünlü yıldızın pürüzsüz bir cildi var. Genç yıldız, cildinin daha parlak, daha sağlıklı görünmesi için bronz rengi parlak pudra sürüyor.

Gözler: Lopez'in kaşlarının kıvrımı da en az vücudunun kıvrımları kadar ünlü. Kaşlarını, saçlarının renginden bir ton açık kaş kalemiyle boyuyor. Göz kapaklarına açık kurşuni far sürüyor ve kenarlarına beyaz kalemle çizgi çekiyor. Kirpiklerine iki kat maskara uyguluyor.

Yanaklar: Dolgun yanaklı yıldız, büyük bir fırçayla aşağıdan yukarı ve yukardan aşağı olmak üzere yanaklarına çok az allık sürüyor.

Dudaklar: Jennifer Lopez, dudaklarının doğal görünmesine dikkat ediyor. Bu yüzden de dudak boyasının rengi, doğal dudak rengi.

Saçlar: Genç yıldızın saçları gür ve dalgalı. Zaman zaman düzleştiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!