Güzellik kapı açabilir ama kapının arkası boşsa...

Güncelleme Tarihi:

Güzellik kapı açabilir ama kapının arkası boşsa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 14:14

Sunucu Nazan Eckes, Avusturya’da yayımlanan Laiila Magazin adlı dergiye ropörtaj verdi. İki çocuk annesi olarak günlerinin koşturmacayla geçtiğini belirten Eckes, “Çevremdeki herkes bu konuda bana yardımcı oluyor. En başta da annem” dedi.

Haberin Devamı

BUGÜNE kadar çalışmaktan hiç korkmadığını anlatan Nazan Eckes, şunları söyledi: “Güzellik daima kapı açabilir fakat o kapının arkasında boşluk varsa, hiçbir yere ulaşamazsınız. Disiplin ve çaba gibi özellikler de önemlidir. Her şeyi iyi düşündüm. Beni en çok tetikleyen ise annemlerin Almanya’da yaşadıgı zorluklar oldu. Onların imkanları azken, benim imkanlarım limitsizdi ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çaba gösterdim.”

BURADA YAŞIYORSAM, KURALLARA UYARIM

“Ben, Alman toplumu tarafından kabullenmek için çaba gösterdim. Aynı zamanda bana değişik şanslar da tanındı. Her şeyden önce çocuk yaşlarından beri hatasız Almanca konuşmamın önemli olduğunu düşünüyorum. Kendinizi ifade edemiyorsanız, insanların size kucak açmasını bekleyemezsiniz. Türkiye kökenli olduğumu hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım. Ama eğer burada yaşıyorsam, buranın kurallarına da uymam gerekir diye düşünüyorum.”
Türkiye’de, Almanya’da olduğundan daha az tanındığını belirten Eckes, “Bu yüzden Türkiye’de daha rahat hareket edebiliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!