Güzelliğin büyülü dünyası

Anti-aging, sonsuz güzellik ve gençlik hayalleri kuran kadınların son yıllardaki gözde metodu...

İstanbul Spa’da hizmet vermeye başlayan kozmetik markası Carita da işte bu hayalleri gerçekleştirmeyi vaat ediyor.

Anti-aging alanında kadınlara sunduğu alternatiflerin yanı sıra güzelliğe dair büyüleyici bir keşif de vaat eden Carita, bundan böyle The Ritz-Carlton, İstanbul Spa'da hizmet vermeye başlıyor.

Kadınlara yüz, vücut ve saç konusundaki kişisel ihtiyaçları için hem özel hem de teknik ürünler sunan Carita'nın sırrı, bileşiminde kullanılan "renovateur"... Bu madde kavrulmuş ayçekirdeklerinden oluşan yapısı ile cildi yeniliyor, fonksiyonlarını canlandırıyor, cilde parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Ayrıca Carita bakımına özel "deal-pro-lift" cihazı da bakım sırasında kullanılan ürünlerin etkisini maksimuma çıkarıyor.

Carita bakımlarında neler var

Hassas cilt bakımı: Cilt tahrişlerini ortadan kaldırıyor, cildi sakinleştirerek rahatlatıyor.

Anti-aging bakım: Çizgi ve kırışıklıklar üzerinde ilk uygulamada bile fark yaratan, cildi sıkılaştırıcı ve ton kazandırıcı yoğun bakım.

Selülit giderici bakım: Carita'ya özel "ideal-pro-lift" cihazı ile uygulanan inceltici, sıkılaştırıcı, selülit giderici vücut bakımı.

Mineral enerji bakımı: Vücut yenileyici bakım ürünü renovateur ile uygulanıyor. Ardından sıcak volkanik taşlarla masaja devam ediliyor. Bu bakım sayesinde bedeniniz ve ruhunuz negatif etkilerden arınarak yenileniyor.

Cilt bakımı: Karma ciltler ve fazla yağlı cilt tipleri için yaşlanmayı yavaşlatan, cildi temizleyen, pürüzsüzleştiren ve sıkılaştıran yoğun program.

Kuru ciltlere YULAF

Yulafın cildin sağlık ve güzelliğinde sayısız yararları var. B grubu olmak üzere vitaminler, mineraller ve değerli yağlar içeren yulaf, dış etkenlerden etkilenen, kuruyan, pullanan ve yıpranan ciltlerin kaybettikleri nemi ve yağ miktarını karşılıyor, cildi yumuşatıyor, cildin doğal yapısını ve nem dengesini koruyor.

Kuruyan ve gerginleşen ciltleri yumuşatarak doğal bir görünüm kazandıran yulaf özü, genetik faktörlerin dışında iklim, mevsim değişiklikleri, stres ve diyet gibi birçok faktörden etkilenen ciltlerin bakımını yapıp kuvvetlenmesini de sağlıyor. Cildi kuvvetlendiriyor, hassasiyeti azaltıyor, sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Yulaf özlü ürünlerin etkisi kulanımdan kısa süre sonra fark ediliyor. Cilt tarafından kolayca emilen yulaf, cilde ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Yulaf, ciltteki yağ dengesini sağlama özelliği sayesinde sivilce ve alerji oluşumunu da önlüyor ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Cilt üzerinde derin bir temizleme ve koruma özelliğine sahip olan yulaf, cildi dış etkenlerden koruyor.

ÜRÜN MARKET

HEM annelere bebeklere

Yetişkinlerde ve aynı zamanda bebeklerde de kullanıma uygun olan yulaf özlü ürünler, Türkiye’de ilk kez Babe markası tarafından tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Avrupa’nın en gelişmiş araştırma merkezlerine sahip olan Babe'de, dermatolojik tedavi veya ilaçlara destek olarak tavsiye edilebilecek etkili ve aktif ürünler üretiliyor.
Yazarın Tüm Yazıları