Güzellerin çoğu üniversite mezunu

Güncelleme Tarihi:

Güzellerin çoğu üniversite mezunu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kosova'daki olaylar ve bugün yapılacak seçimler yüzünden seyircisiz gerçekleştirilen yarışmaya katılan güzeller, altı gün boyunca Eresin Oteli'nde kamp yaptılar. Sıkı bir arkadaşlık ve dostluk pekiştiren güzeller, güzel bir ortam içinde yarıştılar.

Yarışan güzellerin yüzde 75'inin üniversite mezunu olduğu, hatta her birinin bir ve birden fazla lisan bildiği dikkatleri çekti.

Jüri üyesi Serap Aksoy Gürkan, yarışma için Ankara'dan gelirken, son günlerde İstanbul- Ankara arasında mekik dokuduğunu, İstanbul'a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi.

Güzelleri seçtiler

1999 Türkiye Güzellik Yarışması'nın kaderini Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Civaoğlu, Organizasyon Komitesi Başkanı Özcan Sandıkçıoğlu, Tiyatro sanatçı Berna Laçin, Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Prof. Dr. Onur Erol, Prof. Dr. Nuri Soysal, Eresin Oteli sahibi Mustafa Eresin, Yapımcı - Yönetmen Abdullah Oğuz, sanatçı Serap Aksoy Gürkan, Türkiye Güzelleri Buket Saygı ve Arzum Onan oylarıyla belirledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!