Güzeller yuvaya döndü

Güncelleme Tarihi:

Güzeller yuvaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 15:26

Mıss Turkey 2016’ya damga vuran Ankaralı güzeller, yuvaya döndü. Yarışmanın kampında tanışan güzeller, ”Sanki yıllardır arkadaş gibiyiz” dedi.

Haberin Devamı

MISS Turkey 2016’da güzellikleriyle tüm Türkiye’de adlarından söz ettiren Ankaralı güzeller, Damla Figan, Çağla Çukurova, Ceren Yel ve Cemre Polat, Ankara’da buluştu. Dostluklarının yarışmanın kampında başladığını belirten Miss Turkey Supranational kraliçesi Damla Figan, Miss Turkey International kraliçesi Çağla Çukurova, Ceren Yel ve Cemre Polat, ”Kamp günlerinde yarışma sonucu ne olursa olsun Ankara’ya dönünce görüşelim diye sözleştik, bugün sözümüzü tuttuk. Bundan sonra da sık sık görüşeceğiz” dedi. Gelecekleriyle ilgili planlarını Ankara Hürriyet’le paylaşan güzeller şunları söyledi:

Güzeller yuvaya döndü

ÖNCE OKUL SONRA SPİKERLİK

Haberin Devamı

Miss Turkey International kraliçesi seçilmesinin ardından kendi kararıyla tacı bırakan Çağla Çukurova okulunu bitirdikten sonra spor spikeri olmak istediğini belirterek, “Önce okulumu bitireceğim. Son sınıfım, haziranda bitmiş olacak. Oyunculuk ve spor spikerliği hedefliyorum. Oyunculuk için iyi bir eğitim almak istiyorum. Hayatım boyunca spor yaptığım için spor spikerliğinin de çok severek yapacağım bir iş olacağını düşünüyorum. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçe’yle çalışmayı çok isterim” dedi.

Güzeller yuvaya döndü

DEFİLELERDE YER ALMAK İSTİYORUM

Dereceye girememesine karşın Miss Turkey’in dikkat çeken güzelleri arasında bulunan Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Ceren Yel önceliğinin manken olmak olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Okulumu devam ettirirken mankenliğe de zaman ayırmak istiyorum zor bir bölüm okusam da kendime zaman ayırabiliyorum ve çalışmayı seven bir insanım. Haftasonlarımı oyunculuk eğitimi almak için değerlendirmek istiyorum. Ama öncelikli isteğim manken olmam ve defilelerde yer almak.”

 

Haberin Devamı

Güzeller yuvaya döndü

SANAT KARİYERİME DEVAM EDECEĞİM

Yarışmanın bir diğer dikkat çeken güzeli Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Cemre Polat sanat kariyerinde başarılı projelere imza atmak istediğinin altını çizerek, “Benim hayatımda en önemli şey zaten sanat,bizler sanatın diğer dallarıyla beslenmeli ve değerlendirmeliyiz, hem kendi mesleğimi devam ettirip sanatın en önemli dallarından olan sinema,tiyatro ve dizilerde çalışmayı arzu ediyorum. Hedefim iyi eğitim almış bir sanatçı olarak kaliteli işlere imza atmak” diye konuştu.

Güzeller yuvaya döndü

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Haberin Devamı

Miss Turkey Supranational kraliçesi seçilerek ülkemizi yurtdışında temsil etme hakkı kazanan Hacettepe Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı öğrencisi Damla Figan ise şu sıralar Polonya’da gerçekleşecek yarışmaya hazırlanıyor. Türkiye’ye gururlandıracak bir sonuçla dönmek isteyen Figan’ın geleceği de bu yarışmayla çizilmiş olacak.

BAKMADAN GEÇME!