Güzeller ve kusurları

Güncelleme Tarihi:

Güzeller ve kusurları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sinema yıldızlarının davet ve galalarda göz kamaştırıcı giysileriyle dikkat çekmeleri bir rastlantı değil. Hollywood'daki tasarımcılar, kıyafetlerin modellerini çizerken yıldızların vücutlarının özelliklerini dikkate alıyorlar. Böylece onların kusurlarıyla güzel görünmelerini sağlıyorlar. Modacılara göre güzel giyinmek için kadının kendini çok iyi tanıması gerekiyor. İşte ünlü modacıların önerileri:

Bacaklar

Bacaklarınız güzel değilse, hep uzun etek giymek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Aşırıya kaçmamak koşuluyla kısa etek de giyebilirsiniz. Ünlü yıldız Lauren Holly'nin bacakları güzel değil, ama o hep

kısa etek giyiyor.

Göğüsler

Göğüslerinizin büyük olmalarından yakınıyorsanız, onları gizlemeye çalışmayın. Bunun tam aksini yaparak göğüsleri vurgulayan kıyafetler seçin. Genç yıldız Salma Hayek, bu yöntemi uyguluyor.

Kollar

Özellikle sporcu kadınlar, kollarındaki kaslardan yakınırlar. Genellikle de uzun kollu giysileri tercih ederler. Artık kaslı kolları gizlemeye gerek yok. Aksine moda yaratıcıları, kaslı kolları açıkta bırakan kolsuz kıyafetler giyilmesini öneriyorlar.

Karın

Hamile kadınlar için özel kıyafetler hazırlama dönemi sona erdi. Moda yaratıcıları sadece karnı büyük olan kadınların endişelenmelerini gereksiz buluyorlar. Hamile ya da büyük karınlı kadınlar, karınlarını ortaya çıkaran kıyafetler giyebilirler. Sinema oyuncusu Jada Pinkett öyle yapıyor.

Sırt

1999 yılının modasında, sırtı açıkta bırakan tuvaletlere ağırlık verildi. Bu açık tuvaletleri sadece sırtı güzel olan kadınların giymeleri söz konusu değil. Sırtın bakımlı olması yeterli. Pamela Dennis'e de sırt dekoltesi çok yakışmış.

Dekolte

Hemen her kadının omuzları ve göğsü güzeldir. Geniş dekolteli kıyafetler, kadının daha güzelleşmesini sağlar. Genç yıldız Sandra Bullock, dekolte kıyafetleri her zaman tercih ediyor.

Kalçalar

Seksi, yuvarlak kalçaları gizlemenin hiçbir anlamı yok. Genç oyuncu Jennifer Lopez de her zaman kalçalarını sımsıkı saran kıyafetler giyiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!