Güzeller çarpışıyor

Güncelleme Tarihi:

Güzeller çarpışıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 12:10

Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve Almanya’da yaşayan Ebru Şam ile Belçika’nın en güzel kızı seçilen Zeynep Sever yarın akşam Dünya Güzellik Yarışması’nda karşı karşıya geliyor...

Haberin Devamı

Zeynep Sever / Foto Galeri

Ebru Şam / Foto Galeri

Avrupa’da yaşayan 19 yaşındaki iki Türk kızı Zeynep Kübra Sever ile Ebru Şam, dünyanın en güzel kızı olmak için yarışacak. Bu yıl Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve Almanya’da yaşayan Şam ile Belçika’nın en güzel kızı seçilen Sever, en iyi olmak için karşı karşıya geldi.

Ekim sonunda Londra’da buluşan ve yarışmanın yapılacağı Güney Afrika’ya geçen güzeller, 116 ülkeden gelen güzellerle bir ayı aşkın süredir kampta hem spor yapıyor, hem de bir dizi etkinlikte görev alıyor.

EN BÜYÜK DESTEK BİRBİRLERİNDEN

Güzeller büyük final öncesi son günlerinde eğlenerek moral depoluyor. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in nişanlısı olan Sever ile Şam kampta bir an olsun ayrılmıyor. Tüm objektiflere birlikte poz vermeyi tercih eden güzeller, birbirlerine destek oluyor. Finalistler son birkaç günlerini altın şehir olarak da bilinen Johannesburg’da geçiriyorlar.

Haberin Devamı

Burada kaldıkları süre boyunca oldukça yoğun bir tur programına sahip olan finalistler Mandela Meydanı, Johannesburg Lion Parkı’nı gezdi. Sever, bir süre önce Kâinat Güzellik Yarışması’nda finale kalarak 12. oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!