Güzeller Bodrum'da yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Güzeller Bodrumda yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2011 14:56

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde bu yıl 23’üncüsü düzenlenecek ’Miss Model of Turkey’ yarışması, 22 Mayıs- 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

23. MISS MODEL OF TURKEY ADAYLARI

Miss Model of Turkey & World Organizasyon Komitesi tarafından düzenlenecek olan yarışmada 24 genç finalist, kraliçe olmak için kıyasıya yarışacak. Final gecesinde Hande Yener, Reyhan Karaca, Ege ve Sinan Akçil gibi sanatçılar da sahneye çıkacak. 28 Mayıs akşamı Bodrum Holiday Resort Beach Otel’deki final gecesi Fashion One TV’den yayınlanacak. Gecenin sunuculuğunu oyuncu Toprak Sergen ile Fashion One TV spikeri Ece Filiz birlikte yapacak.

Yarışmanın birincisi, kasım ayında Çin Halk Cumhuriyeti’nde 23’üncüsü düzenlenecek olan ve beş kıtadan 70 ülke modelinin katılacağı ’Miss Model of the World’ yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmanın ikinci güzeli, ağustos ayında yine Çin Halk Cumhuriyeti’nde yapılacak ’Miss Bikini of the Universe’ yarışmasında Türkiye adına yarışacak. Dereceye giren üçüncü güzel ise Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapılacak ’Miss Globe’ yarışmasında temsilcimiz olarak yarışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!