Güzel oyuncunun başrol isyanı

Güncelleme Tarihi:

Güzel oyuncunun başrol isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 00:00

"Aşka Sürgün" dizisinde Mahsun Kırmızıgül’ün sevgilisini oynayan Yasemin Öztürk, başrol sıkıntısı çekiyor. Önce bir tiyatro oyununun başrolünü başkasına kaptıran, ardından başrol olarak anlaştığı "Aşka Sürgün"de yardımcı role alınan Öztürk, isyanlarda...

n Oyunculuğa nasıl başladınız?

- 32 yaşındayım. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunuyum. Yedi yıl önce İstanbul’a geldim

n Diziler nasıl başladı peki?

- Arkadaşlarım fotoğraflarımı bir-iki film şirketine verdi, beğenilince de başladım. "Üvey Baba" ilk dizimdi, ardından "Koçum Benim" geldi. O iki yıl devam etti. Kısa bir boşluğun ardından da "Kurtlar Vadisi"nden teklif geldi.

n "Aşka Sürgün" ile kendinizi gösterdiniz...

- Zaten "Kurtlar Vadisi"nden ayrılmamın sebebi de bu dizidir. Yönetmen "Burada başrol oynuyorsun, ’Kurtlar Vadisi’nden ayrılmak zorundasın" dedi. Ben de dediğini yaptım.

n "Aşka Sürgün"de başrolde değildiniz...

- Evet, yine başrol hüsranı yaşadım. Benimle başrol diye konuştular, sonra her bölüm için bana bir-iki sahne yazdılar.

n Başrolü Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat paylaştı. Kıskanmadınız mı?

- Beni başrol deyip "Kurtlar Vadisi"den çektiler. Tabii ki olay beni çok üzdü. Kaç kere diziden ayrılmaya kalktım, o zaman da beni göndermek istemediler.

Bade olmasaydı belki

Mahsun’la aşk yaşardık

İddiaların aksine kesinlikle Mahsun Kırmızıgül’le aramızda bir şey geçmedi. Onunla çok iyi arkadaştık, birbirimizi çok iyi anlıyorduk, o kadar... Gerçi hayatında Bade (İşçil) olmasaydı belki bir şey yaşardık, çünkü aramızda bir elektriklenme söz konusuydu. Ama o zamanlar sadece onun değil benim aklımda da başkası vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!