Ünlü yıldız Fast&Furious 8 ekibine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü yıldız Fast&Furious 8 ekibine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 12:47

Filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor. Fast&Furious 8 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı, gelen bilgilere göre Charlize Theron filmde kötü karakteri oynayacak.

Haberin Devamı

Theron, “şu ana kadarki en şeytani” gizemli bir düşmanı canlandıracak. Şimdilik rolü hakkında çok az şey bilinse de, Variety’nin haberine göre güzel oyuncu rol için ilk başlarda olumlu yaklaşsa da, Chris Morgan’ın senaryoyu finalize etmesini bekliyor. Filmin çekimlerine bu yaz başlanması, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson ve Michelle Rodriguez gibi tanıdık yıldızların da filmde yer alması planlanıyor. Filmi daha önce Theron ile “Italian Job” filminde birlikte çalışan F. Gary Gray yönetecek.

Fast&Furious 8’in 14 Nisan 2017’de vizyona gireceği ön görülüyor. Senaryo oldukça sıkı bir şekilde korunuyor fakat Vin Diesel bu film için “destansı bir hikayeyi bitirmek için son üçlemenin ilki” olarak adlandırıyor. Bu da Theron’un Fast&Furious 9 ve 10 filmlerinde de oynayabileceği anlamına geliyor fakat konu hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Fast&Furious 7’nin globaldeki 1.5 milyar dolarlık inanılmaz gişe başarısından dolayı, yeni film için de büyük beklentiler bulunuyor.

Bu içerik mygaraj.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!