Güzel Köylü yeni bölüme Survivor'dan transfer!

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü yeni bölüme Survivordan transfer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 17:11

12 Kasım Çarşamba günü Star TV'de saat 20.30'da yayınlanacak yeni bölümde Gazeteci Oya karakteri ile izleyeceğimiz Merve Oflaz dört bölüm boyunca dizide yer alacak. Güzel Köylü 21. bölüm merakla bekleniyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Köyde misafir var! Kaan’ın ısrarı üzerine köyle gelen Oya, köylünün en doğal hallerini gözlemleyebilmek için gazeteci kimliğini gizleyecek. Survivor yarışmasıyla üne kavuşan Merve Oflaz, Güzel Köylü'nün yeni bölümünde boy gösterecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hüsnü, Gül’ün yaptığı gafla Kemal’i arka bahçede yakalar. Gül ne yaptığının farkına geç de varsa Kemal’in, Hüsnü tarafından enselenmesine engel olamamıştır. Kemal’i affetmeyen Hüsnü bu defa onu eve kapatır. Köy halkını ve Yusuf Ağa’yı çağırarak olan biteni anlatan Hüsnü, muradına erer. Ahali Kemal ve Hilal’in evlenmesine karar verir. Hilal pek evlenme taraftarı olmasa da yapacak bir şey yoktur. Gül ise kendisini olayda suçlu hisseder.

Yusuf Ağa, oğlunun Hüsnü’nün evinde kilitli kalmasına içerler ve Bünyamin ile birlik olup Kemal’i oradan kaçırmaya karar verir. Hüsnü ise düğünü gerçekleştirme konusunda çok kararlıdır. Gül, Cemal’e kardeşinin evlenmek istemediğini anlatmaya çalışsa da Hüsnü’nün inanılmaz kararlılığı karşısında boşa kürek çeker.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ - 21. BÖLÜM FRAGMANI – 12 KASIM ÇARŞAMBA

MERVE OFLAZ KİMDİR?

HAYATA MERHABA

Merve 1988 yılının baharında Mayıs 23'te Beykoz'da dünyaya geldi. İlkokul çağına kadar Beykozda büyüyen Oflaz ilkokul çağından itibaren ailesiyle birlikte Çengelköye taşındı. İlkokulu Nursen Fuat Özdayi İlk Öğretim Okulu'nda okuyan Merve oldukça hareketli hiperaktif bir çocuk olduğundan ailesi enerjisini harcamasi için Merveyi spora daha o yıllarda teşvik etmeye başladı. İlkokul yıllarında okulun tiyatro grubunda yer aldı dans grubunda gösteriler yaptı. Okulun voleybol takımının da degişmez bir elemanıydı. İkizler burcu olan Merve burcunun özelliklerini olduğu gibi taşır, dayanıklı oluşu herşeyde başarılı olması ve zeki oluşu herşeyi çabuk anlaması en belirgin özellikleridir ki ilkokulu her zaman sınıf 1.si olarak bitirmiştir. Liseyi Çengelköy lisesinde yabancı dil ingilizce okuyarak 2005'te bitirmiş, lisedeyken spor faaliyetlerine tenis ve yüzmeyle devam etmiştir.

Haberin Devamı

Güzel Köylü yeni bölüme Survivordan transfer

BÜYÜYOR

Liseden sonraki döneminde birçok işte çalıştı. Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlarda yer aldı; aynı zamanda üniversiteye hazılanmak için kolları sıvayan Merve, içindeki oyunculuk hayallerine rağmen ingilizce öğretmenligi için yabancı dil üzerine dershaneye başladı ancak istediği yeri kazanamayınca spora ilgisini arttırıp Dalyan Kulüp'te tenis ve yüzme antrenörlüğüne başladı. 2008 yılının yaz döneminde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na girmek için hazırlanıp üniversiteyi kazandı ve yönetim bölümünü seçti. Aynı zamanlarda Var Mısın Yok Musun adlı yarısmaya internetten başvurmuştu ve başvurudan olumlu yanıt gelince hem üniversiteye başladı hemde Show TV'de Acun Ilıcalının sunduğu Var Mısın Yok Musun'da yarışmacı oldu ve bu programla herşey başladı... Bu yarışma Merve'nin televizyonla tanışmasını sağladı. Yaklaşık 50 bölüm yarışmacı olarak 3 ay boyunca ekranlarda yer aldı.

SURVIVOR

Haberin Devamı

Okuluna devam ederken çocuklara ve yetişkinlere tenis ve yüzme dersi vermeye devam etti. Aynı zamanda bir spor salonunda fitness antrenörlüğüne başladı ve salon dersleri verdi, Personal Trainer olarak yetişkinleri çalıştırdı. 2010 Mart ayında Acun Medyadan bir telefon gelmesiyle hayatı tamamen değişti. Sadece Var Mısın Yok Musun yarışmacılarından oluşan Survivor'ın başlamasıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Kısa sürede özgün tavırları, dürüstlüğü ve sağlam duruşuyla Türk halkının sevgisini kazandı. Üstün başarısından ve kendinden taviz vermeyişinden dolayı herkes onu parmakla gösterdi. Survivor Kızlar Erkekler yarışmasında 20 finalistin arasında,(10 kız 10 erkek) zor şartlarda yarıştı, aç kaldı, oldukça güçlü rakiplerini yarışmalarda geride bırakarak Survivorı kazanan ilk ve tek bayan oldu. 18 Eylül 2010'da Survivor Kızlar Erkekler finali çekildi. Canlı yayında hem yarışarak hemde halk oylamasıyla güçlu rakibini farkla geride bırakan Merve, Amazon lakabını alarak Survivor'ın şampiyonu oldu…

Haberin Devamı


YENi YAŞAM

19 eylülde yataktan kalktığında Merve artık farklı bir hayata merhaba diyordu. Yarışmadan çıktıktan sonra birçok yerden çeşitli teklifler aldı, önceliği okuluyla ilgili olan spor spikerliğiydi ancak zamanla herkesin istekleri ve tercihleri değiştiği gibi Merve'ninde bakış açısı ve istekleri değişti; hemen kendini geliştirmek için Gökhan Telkenardan diksiyon egitimini, Aykut Açkalmaz'dan hafıza teknikleri dersini aldı. Sonrasında gelen tekliflerden biri ona çok cazip geldi.Tims Produksiyon Merve'yi yeni projeleri olan Muhteşem Yüzyıl'a davet etti. Merve Oflaz hiç oyunculuk deneyimi olmadığı halde yeni ve tecrübesiz bir oyuncu adayı için oldukça başarılıydı. Usta oyuncularla birlikte Muhtesem Yüzyılda Ayşe Hatun rolünü canlandırdı. 13 bölümün sonunda senaryo gereği diziden ayrıldı.

Haberin Devamı

Dizinin bitişinin hemen ardından Acun Ilıcalı Merve'ye yepyeni bir teklif sundu. Yeni yapılacak Survivor Ünlüler Gönüllülerde bir eleştirmen olarak yer alacaktı. Hiç düşünmeden bu teklifi kabul eden Merve TürkMax kanalında hafta içleri hergün yayınlanan Survivor İnce Hesaplar programında, tecrübelerine dayanarak Survivor'ı izleyenler için yorumladı.

KALBiM 4 MEVSiM

Artık Merve Oflaz televizyonun aranan yüzlerinden biri haline gelmişti. Pek çok teklif alıyor, bunlar içinden kendine en uygun olanı seçmeye calışıyordu, derken ünlu yapımcı Tomris Giritlioğluyla tanıştı ve oyunculuğa devam etmek için kolları sıvayıp usta oyuncu Laçin Ceylandan 3 ay boyunca drama dersleri aldı. Ilgaz Giritlioğlu ile Sis Yapımın üstlendiği Star TV'nin Kalbim 4 Mevsim adlı projesinde ana karakterlerden biri olan Aslı karakteriyle ekranlarla yeniden buluştu. Oyunculuğunu hergun daha da iyiye götüren Merve, eleştirmenlerden de tam not almaya devam etti.

MOLPED VE REKLAM OYUNCULUĞU

Merve Oflaz ülkenin en önemli markalarından biri olan Molped, delikanlı kız konseptinden yola çıkarak, onu yeni marka yüzü olarak belirledi. Son yıllarda Türkiye'de çekilen en başarılı reklam kampanyalarından biri gerçekleştirildi.Tayland'da ıssız bir adada gerçekleştirilen reklam filminde Merve çok da uzak olmadığı bir konsepti yeniden yaşattı izleyiciye ve böylece Molped'in mükemmel reklam kampanyası da hayata geçmiş oldu.

YENiDEN SURVIVOR VE SUNUCULUK

Bir yandan Kalbim 4 Mevsim dizisi devam ederken, Acun Ilıcalı yepyeni bir teklifle daha geldi Merve'nin karşısına. Merve artık; yepyeni bir konsept olan Survivor Minik Kahramanlar programında miniklere Survivor'ı yaşatacak bir sunucu olacaktı. Böylelikle ilk sunuculuk deneyimi de başlamış oldu. Hem çocuk eğitiminde olan tecrübesi, hem de Survivor'ın en önemli bayan yarışmacısı olan Merve bu güzel ve eğlenceli programı da kendi komik ve doğal üslubuyla tamamen baştan yaratmış oldu.

O artık televizyonun her dalında aranan biri... (Kaynak: www.merveoflaz.com.tr)

BAKMADAN GEÇME!