Güzel Köylü 15. bölüm fragmanı: Celal Sude'yi istemeye gider

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü 15. bölüm fragmanı: Celal Sudeyi istemeye gider
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 15:30

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden Güzel Köylü'nün 15. bölümü yine dolu dolu. Güzel Köylü 1 Ekim çarşamba günü saat 20.30'da ekranlarda olacak. Gül kendini Cemal'e affettirebilecek mi?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk, Benim Adım Gültepe, Yılanların Öcü ve Güzel Köylü. Bu dört dizi 1 Ekim Çarşamba günü kıyasıya yarışacaklar. Bakalım reyting savaşını kim kazanacak ve ipi göğüsleyecek..
Başrolleride Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Erkazan ve Michaela Foldiova gibi isimlerin oynadığı Güzel Köylü yeni bölümüyle 1 Ekim Çarşamba akşamı Star TV'de olacak. Muğla ili Yatağan ilçesinde bulunan şirin belde Bozüyük'te çekilen Güzel Köylü'nün 15. bölümünde hem gözyaşı hem de bol eğlence olacak.

Kaan ile Gül’ün bir zamanlar sevgili olduğunu öğrenen Cemal adeta yıkılıyor ve kendisini aldatılmış hissediyor. Sonuçta bunca zaman aynı köyde birbirlerini hiç tanımıyorlarmış gibi davranan Gül ve Kaan, Cemal’in gözlerinin içine baka baka onu aldatmışlardır. Cemal’in ona kırgın ve kızgın ve bunun sebebinin Kaan olduğunu anlayan Gül, Cemal’den özür dilemenin yollarını arar.

Haberin Devamı

Kamuran’ın yaptıklarının da hesabını soran Gül hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır çünkü Kaan, Kamuran’a inanmıştır. Kaan Gül’e bu konuda masum olduğunu altını çizerek söyler. Fakat Gül bu kadar masumane düşünmemektedir. Bütün bu olanların Kamuran tarafından planlandığını ve ortaya koyulduğunu herkese kanıtlayacaktır.

Güzel Köylü 1 Elim Çarçamba günü saat 20.30’da Star TV’de 15. Yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Celal'in, Sude'nin isteme merasiminde eğlenceli sahneler seyirciyi bekliyor. İşte Güzel Köylü 15. bölümden en son fotoğraflar:

Güzel Köylü 15. bölüm fragmanı: Celal Sudeyi istemeye gider

Yeni bölümde çok üzgün olan Gül, Cemal'den özür dilemek ve onun gönlünü almak için çeşitli yollar arar.

Güzel Köylü 15. bölüm fragmanı: Celal Sudeyi istemeye gider

Cemal ve Kaan 15. bölümde gerçekle yüzleşiyorlar.

Güzel Köylü 15. bölüm fragmanı: Celal Sudeyi istemeye gider

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!