“Güzel Çirkin” ve “Güneşi Beklerken” için geri sayım başladı!

Güncelleme Tarihi:

“Güzel Çirkin” ve “Güneşi Beklerken” için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 10:04

Kanal D’nin yeni dizileri “Güzel Çirkin” ve “Güneşi Beklerken”in yayın tarihleri belli oldu. “Güzel Çirkin” 1 Temmuz Pazartesi, “Güneşi Beklerken”de 2 Temmuz Salı günü başlıyor. Her iki dizi de saat 20.00’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Kanal D’nin başrollerini Naz Elmas ve Ali Sunal paylaştıkları yeni polisiye-macera dizisi “Güzel Çirkin”, 1 Temmuz Pazartesi günü, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Naz Elmas ve Ali Sunal dizide birbirlerine siyah ve beyaz kadar zıt olmalarına rağmen, cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda olan “Komiser Nazlı” ve “Komiser Murat” karakterlerini canlandırıyorlar. Murat’ın birlikte çalıştığı genç polis “Şenol” karakterini Cahit Gök canlandırırken, Gözde Türkpençe ise Murat’ın başbelası nişanlısı “Nagehan” karakterini oynuyor. Dizide, Mehmet Çevik, Ali İpin ve Mihriban Er gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını İlker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı dizinin senaryosunu ise Rüya İşçileri kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” de 2 Temmuz Salı günü, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.    

Dizide başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar,  Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaşıyor.

Usta oyuncu Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni “Cihan” karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

Dizide, saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmalar öne çıkıyor.

Güçlü senaryosu ve genç kadrosu ile ekrana farklı ve taptaze bir soluk getirecek dizinin yapımını D Productions, yapımcılığını Ayşe E. Durmaz’ın üstlenirken, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapıyor, senaryosunu ise Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Deniz Dargı ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!