Güzel bir birliktelik yaşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Güzel bir birliktelik yaşıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2011 00:00

OYUNCU Deniz Türkali, eşi Atıf Yılmaz’ı kaybettikten beş yıl sonra yeni bir aşka yelken açarak birlikte olmaya başladığı, eski milli binici Kemal Öncü ile olan ilişkisini değerlendirdi. Türkali, "Kemal ile çok iyi anlaşıyoruz. Şu anda çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

AŞKIN FOTOĞRAFI

Son olarak rol aldığı ve Kanal D’de yayınlanan ’Fatmagül’ün Suçu Ne?’ adlı dizide ’Perihan Yaşaran’ rolüyle adından bir kez daha söz ettiren 67 yaşındaki Deniz Türkali, çekimlerden fırsat buldukça soluğu Bodrum’da arkadaşı 68 yaşındaki Kemal Öncü’nün yanında alıyor. Gümüşlük Beldesi’nde binicilik okulu açan Öncü’den ders almaya başlayan Deniz Türkali, 4 aydır sürdürdükleri ilişkileri hakkında konuştu. Türkali, lise yıllarından bu yana Öncü ile arkadaş olduklarını, ancak son 4 aydır sıcak ve çok seviyeli duygusal bir ilişki yaşadıklarını belirterek, "Çekimlerden fırsat buldukça soluğu Gümüşlük’te alıyorum. Kemal ile çok iyi anlaşıyoruz. Lise yıllarında da çok iyi arkadaştık. Yıllar sonra bunları yaşayacağımızı kimse bilemezdi. İlerideki günler ne gösterir yine bilemiyoruz ama şu anda çok mutluyuz" diye konuştu.

Türkiye’yi binicilik dalında Balkanlarda ve Avrupa’da başarı ile temsil eden, 300’ün üzerinde birincilik kazandıran ve 2005’te Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından ’50 yılın en başarılı ve centilmen sporcusu fairplay ödülünü’ alan usta binici ve eğitmen Kemal Öncü de, "Deniz ile aramızda çok güzel bir beraberlik var. Uzun yıllar birbirimizi tanıyorduk. Her şey çok güzel gidiyor. Ben çok mutluyum" dedi.

Yazar Vedat Türkali’nin kızı olan Deniz Türkali’nin ilk eşi Ernesto Casalini’den olan kızı Zeynep Casalini gibi aşkı Bodrum’da bulması da dikkat çekiyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!