Güvenlikçilere EYOF brifingi

Güncelleme Tarihi:

Güvenlikçilere EYOF brifingi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 11:10

Güvenlikçilere EYOF brifingi

Haberin Devamı

 ERZURUM (DHA)- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) bünyesinde çalışan güvenlik görevlilerine 11- 18 Şubat'ta başlayacak olan EYOF 2017 nedeniyle brifing verildi. 

Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları Festivali'nin (EYOF 2017) başlamasına sayılı günler kala hazırlıklar sürdürülüyor. Oyunlar süresince karşılaşmaların yapılacağı tesisler ve buz salonlarında görev  yapacak olan  GHSİM güvenlik ekipleriyle 3 binlik Buz Arena'da bir toplantı yapıldı. GHSİM Personel Şube Müdürü Letif Arslan, Güvenlik Müdürü Zafer Ala ve Güvenlik Amiri Said Canpolat, kurum bünyesinde görev yapan güvenlik görevlerine EYOF 2017 sürecinde neler yapmaları gerektiği konusunda bilgi verildi. Personel Şube Müdürü Letif Arslan, EYOF 2017'nin Erzurum ve Türkiye için önemli bir sınav olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"Bugüne kadar ülkemiz ve ilimiz bir çok uluslararası organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptı. Bir kez daha önemli bir organizasyonu alnımızın akı ile bitireceğiz. Ülke olarak hassas bir dönemdeyiz. Oyunlar sürecinde özel güvenlik görevlilerimizde son derece dikkatli olmalılar. Bizde bunun için EYOF öncesi güvenlikçilerimizle bir toplantı yaparak, neler yapmaları hususunda bilgiler aktardık. Son derece yararlı bir toplantı oldu."
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!