Güvenilir şehircilik anlayışı

Güncelleme Tarihi:

Güvenilir şehircilik anlayışı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

Uransan İnşaat ve Taahüt A.Ş.’nin Satış Pazarlama Müdürü, “Mirage Bahçe Konutları güvenilir ve çağdaş şehircilik anlayışını yansıtıyor” dedi.

URANSAN İnşaat ve Taahüt A.Ş, Yenimahalle’de kurulu bulunan Urankent konutları içinde yeni ve farklı bir projeyi hayata geçiriyor. Bugüne kadar 20 binin üzerinde konut üreterek teslim eden Uran Holding’in bir kuruluşu olan Uransan İnşaat ve Taahüt A.Ş.’nin Satış Pazarlama Müdürü Çağlayan Bayar, yeni projeleri olan Mirage Bahçe Konutları’nı tanıttı.

Satışlar başladı

Bayar, “Urankent Ankara’nın kuzeybatısında Yenimahalle ilçesinde Batıkent’i Keçiören’e bağlayan Bağdat Caddesi arteri üzerinde kurulmuştur. 1. Etap Konutları, Prestige Konutları ve Elit Konutları’nın tesliminden sonra yeni proje Mirage Bahçe Konutları’nın satışına başlanmıştır” dedi.

Doğal ve modern bir site

Bayar “Mirage Bahçe Konutları’nın en önemli özelliklerinden biri doğal yaşama yakınlığıdır. Katlarında oluşturulan bahçeleri ile yeşili yaşama en yakın yerde konumlandırmayı hedefledik. Çevresel faktörlerden etkilenmeyen doğal yaşamı, çağdaş yaşamın gereksinimleri ile bir araya getirerek doğal ve modern bir site oluşturma projesini hayata geçiriyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!