Guti asparagas

Güncelleme Tarihi:

Guti asparagas
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Gelecek kimseye ihtiyacımız yok. Verdiğimiz rapor bu doğrultuda. Biz bize yeteriz” dedi. Dönüşü beklenen Delgado için de “Ya sağlam gelecek, ya da gelmeyecek” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Delgado’nun, ya sağlam geleceğini, ya da gelmeyeceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, Delgado’nun ülkesi Arjantin’de tedavi olduğunu  hatırlatarak, “Delgado, ya sağlam gelecek, ya da gelmeyecek. Kasığında bazı bölgelerde sorunları var. Bir santime yakın yırtık bulunuyor. Tedavisini sürdürüyor. Orada iyi bir uzmanın yönetiminde çalışıyor.
Süresi 15 Ocak’a kadar
Delgado’yla ilgili 1 aylık süre var ama benim o kadar  sürem yok. Şartlar ocak ayına kadar süre tanıyor. Delgado ile 15 Ocak tarihine kadar bizim süremiz var. Doktorun vereceği raporu göreceğim ama durumunu burada da görmek lazım” dedi.
Transfer konusunda soruları yanıtlayan siyah beyazlı teknik adam, takviyeye gerek olmadığını dile getirdi. Real Madridli futbolcu Guti için transfer girişiminde bulunduğu yönünde İspanyol basınına yansıyan haberlerin asparagas olduğunu vurgulayan Denizli, “Gelecek kimseye ihtiyacımız yok. Verdiğimiz rapor bu doğrultuda. Gideceklere  yardımcı oluruz. Biz bize yeteriz” ifadelerini kullandı.
Yeni transfer kaleci Ramazan Özcan’a da değinen tecrübeli teknik adam, “Rüştü ameliyattan çıktı. Hakan asgari 2 ay yok. Bu şartlardan dolayı kaleci transferi yapma zorunluluğumuz vardı. Ramazan’ın transferini şartlar belirledi” şeklinde konuştu. Denizli, altyapı içinse şunları söyledi: “Altyapımızda Süper Lig’de, herhangi bir takımda oynayacak oyuncu varsa, düşünmeden alırım.”

Haberin Devamı

Holosko şanssız

MUSTAFA Denizli, Filip Holosko’nun sakatlığının da beklenenden uzun  sürdüğünü vurguladı. Teknik patron, “Ben de aynı yerden sakatlık yaşamıştım ama bu  kadar uzun sürmemişti. Dönüşü beklediğimden uzun oldu. Şanssızlığı, kırığın çok  parçalı olması” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!