Gürsel Tekin: Tam tersine... Hırsızlık... Yolsuzluk... Yapılanlara dokunmayın yasası çıktı

Güncelleme Tarihi:

Gürsel Tekin: Tam tersine... Hırsızlık... Yolsuzluk... Yapılanlara dokunmayın yasası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 13:52

Gürsel Tekin: Tam tersine... Hırsızlık... Yolsuzluk... Yapılanlara dokunmayın yasası çıktı

Haberin Devamı

 

 

Gülseli KENARLI - Güven USTA / İSTANBUL, (DHA) CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Şişli Belediyesi Kuştepe Kültür Merkezi'nde Roman kadınlarla buluştu. Etkinliğe, CHP İstanbul milletvekili Didem Engin, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı.
Tekin burada yaptığı konuşmasında, “7 Haziran'da Sayın Davutoğlu iyi niyetle hükümet kurmaya çalıştı, 'kaos olur' dediler. Niye kaos olsun kardeşim, biz uzaydan gelmiş değiliz, hepimiz bu ülkenin partileriyiz, hükümet kurulacak. Hükümetin kurulmaması için her türlü organizasyon yapıldı ve kurulmadı. Ne dediler? 'Tek başımıza iktidar olalım, kesinlikle kaos olmayacak, anaların gözyaşı dökülmeyecek'. Tek başına iktidar oldular mı? Gelen şehit sayısı… Kıbrıs Harekatı'nda 400 şehidimiz var, maalesef iktidarın son dönemlerinde şehit sayımızı 500 küsur, 1800 tanede gazimiz var" dedi.

“DOKUNMAYIN YASASI ÇIKTI"
Tekin, “Bu dokunulmazlık kaldırılmıyor bilesiniz. Tam tersine hırsızlık, yolsuzluk yapılanlara dokunmayın yasası çıktı. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz" diye konuştu.

“SAYIN TOPBAŞ'TAN DOLAYI BANA FEZLEKE GELMİŞ. BAŞIMIN TACIDIR O"
Tekin, “Benim 6 tane dosyam var. Bu çocuklarıma bırakabileceğim, bir şeref madalyasıdır. Asla ne Anayasa Mahkemesi'ne, ne baba yasa mahkemesine giderim. Giderim aslanlar gibi. Veremeyeceğim bir hesap yok, rant yok, hırsızlık yok, arsızlık yok. Kuştepelinin, Sulukule'deki yurttaşlarımızın haklarını savunmuşum, Sayın Topbaş'tan dolayı bana fezleke gelmiş. Başımın tacıdır o" dedi.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!